Sahranjen Siniša Pavić: Tužne scene, na groblju se čula ova pesma
Foto: Kurir, Marina Lopičić

TUGA!

Sahranjen Siniša Pavić: Tužne scene, na groblju se čula ova pesma

Govor je održao Vladimir Pavić sin Siniše Pavića

Objavljeno:

Siniša Pavić danas je sahranjen u Vlasotincu, a na večni počinak su ga ispratili najmiliji.

Porodica, rodbina i prijatelji okupili su se danas na groblju u Vlasotincu i na večni počinak ispratili našeg proslavljenog scenaristu Sinišu Pavića, koji je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji.

Govor je održao Vladimir Pavić sin Siniše Pavića, a legendarni scenarista je ispraćen na večni počinak uz pesmu "A sad adio".

02:23

Siniša Pavić sahranjen uz pesmu A sad adio

- Hvala vam svima što ste došli. On nije slučajno ovde proveo poslednje decenije svog života, među vama. Hvala vam što ste došli da se oprostite s njim kao sa čovekom. Većina vas koji ste ovde zna ga lično, nevezano za ono što je radio. I prosto znate da je bio dobar čovek i da je svakoga tretirao jednako i sa svakim ponašao kao da je njemu ravan. To je jedan odblesak, rekao bih, starih generacija. Mislim da je tata bio pravi čovek na pravom mestu, među ljudima koje voli i među ljudima koje voli je završio svoj život. Njegov omiljeni junak, ko je čitao njegova dela, zna, pita se šta je smisao života i šta je smrt, kaže "smisao života je žrtvovanje za druge i smisao života je ljubav" - rekao je njegov sin pred okupljenima.

03:00

Neobična sahrana u Preljini

(Espreso/Kurir/D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.