Ogromne grudi ispale Tei Tairović ispred ljudi, sve se videlo: Pevačica kao od majke rođena, publika vrištala
Foto: Printscreen/X/Malagaravaa

OP, OP

Ogromne grudi ispale Tei Tairović ispred ljudi, sve se videlo: Pevačica kao od majke rođena, publika vrištala

"Hej, Tea, ispala ti si**", "Gde ima tu i preliva", bili su neki od komentara na ovaj video koji se širi svim društvenim platformama

Objavljeno:

Pevačica Tea Tairović nastupa gotovo svaku noć tokom letnje turneje. U jednom klubu u Bosni i Hercegovini tokom vrele koreografije, pevačica je pokazala više nego je planirala, kada su joj iz gornjeg dela haljine izletele grudi.

Tea je poznata kao pevačica koja na nastupima daje sve od sebe kako bi razgalila masu i doprinela atmosferi, a u naletu enegrije pevačica nije ni obratila pažnju na haljinu koja joj je, sudeći po snimku, bila malo tesna u gornjem delu.

Nedavno je korisnicima društvene mreže X, privukao pažnju TikTok video gde pevačica nije uspela da obuzdala svoje poprsje.

"Hej, Tea, ispala ti si**", "Gde ima tu i preliva", bili su neki od komentara na ovaj video koji se širi svim društvenim platformama.

Podestimo, atraktivna pevačica nedavno je govorila o svojim emotivnim neuspesima.

- Više razočaranja sam doživela pre velikih uspeha, nego sad. U prijateljstvima, zaista, mogu da se pohvalim, nijednom nisam omanula, nisam imala nijednu lošu procenu. Imam dosta sreće kada su prijateljstva u pitanju. E, sad, što se emotivnog života, tu je bilo baš mnogo razočaranja, ali to je sve prošlo i iza mene je i mislim da je to normalno - rekla je Tea.

00:11

Tea zapalila Tuzlu

(Espreso/Blic/Stefan Mirković/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.