Sin Anđelke Prpić krenuo maminim stopama: Jakša zablistao u novom domaćem filmu, rame uz rame sa najvećima (FOTO)
Anđelka Prpić, Foto: © ATA Images

KAKVA MAJKA, TAKAV SIN

Sin Anđelke Prpić krenuo maminim stopama: Jakša zablistao u novom domaćem filmu, rame uz rame sa najvećima (FOTO)

"Uloga Save mi nije prva uloga, ali jeste najveća uloga do sada."

Objavljeno:

Sin Anđelke Prpić novo je glumačko ime na našoj sceni. Dvanaestogodišnji Jakša Prpić od majke je nasledio ne samo šarm, već i talenat, pa su uloge rano krenule da se nižu.

Povereni zadatak odlično je odradio, pa je stigla i ponuda za film “Bauk”. Reč je o antiratnoj drami, u kojoj igra glavnu ulogu, uz glumačke zvezde kao što su Vojin Ćetković, Miloš Biković, Kalina Kovačević.

Film je premijerno prikazan u okviru 48. Festivala filmskog scenarija, na Letnjoj pozornici “Danilo Bata Stojković” u Vrnjačkoj Banji, a sin Anđelke Prpić pozdravljen je velikim aplauzom.

- Uloga Save mi nije prva uloga, ali jeste najveća uloga do sada. Drago mi je zbog toga i osećam se uzbuđeno zbog pozitivnih komentara - rekao je Jakša Prpić za "Blic".

Anđelka Prpić, Jakša Prpić
foto: Printscreen/Instagram/AnđelkaPrpić

Na pitanje koji savet je dobio od mame sin Anđelke Prpić je otkrio da ga je naučila kako da prevaziđe tremu, a govorila mu je da uživa u onome što radi.

- Ako ne bih uživao, ne bih mogao da dobro odradim i da se unesem u lik koji snimam - poručio je simpatični dvanaestogodišnjak koji je, reklo bi se, pronašao životno zanimanje.

Sudeći po reakciji Anđelke Prpić, koja je s neskrivenim ponosom podelila kadrove sa premijere svog sina, nema sumnje da je saglasan sa Jakšinim izborom.

Kao i svaka majka, Anđelka je dala svu moguću podršku sinu Jakši koji je odlučio da se oproba u svetu glume:

- Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete - kazala je nedavno Anđelka Prpić o Jakši, koji je glumio u filmovima "Toma" i "Bauk" - izjavila je ona i dodala za "Prvu".

Jakša Prpić, Anđelka Prpić
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Bonus video:

05:01

BRZE VESTI 15.08.2024

(Espreso/Hello/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.