Supruga Jelene Mur gledali smo u seriji Radoša Bajića: Evo koju ulogu je imao ovaj Amerikanac
Foto: Printscreen Instagram/JELENAMOOR

zanimljivo

Supruga Jelene Mur gledali smo u seriji Radoša Bajića: Evo koju ulogu je imao ovaj Amerikanac

Činjenicu da je srpski zet Stiven s ponosom ističe u svakoj prilici

Objavljeno:

Glumica Jelena Mur predstavila se publici zahtevnom ulogom u filmu “Dara iz Jasenovca”, a zatim i u seriji “Pevačica”, gde je delila uogu sa Milicom Pavlović. Iako su joj predviđali lepu profesionalnu budućnost, ona je spakovala kofere i zaputila se u Ameriku.

Čoveka svog života Stivena Mura upoznala je na studijama u Los Anđelesu, gde im je profesorka bila Mirjana Joković. Ubrzo su shvatili da su jedno za drugo i duže od tri godine uživaju u skladnom braku.

Činjenicu da je srpski zet Stiven s ponosom ističe u svakoj prilici.

- Uz Jelenu sam savladao osnove srpskog jezika. Postao sam dovoljno elokventan da sagovornici često pomisle da sam Amerikanac srpskog porekla - ispričao je za Hello! mladi glumac, kome je Radoš Bajić u seriji “Vazdušni most” poverio ulogu vojnog pilota.

Stiven je odrastao u Misuriju, okružen farmama i konjima. Diplomirao je glumu, ali to nije bio njegov prvi profesionalni izbor.

Jelena Mur
foto: Printscreen Instagram/jele_moore

- Šest godina sam profesionalno igrao američki fudbal, da bih posle povrede kolena i operacije poželeo da upišem medicinu. Ipak, posle prve godine studija shvatio sam da je gluma ono čime zaista želim da se bavim - iskreno je priznao.

Glumica Jelena Mur, koja je zbog ljubavi stavila karijeru u drugi plan, upravo je započela najlepše poglavlje svog života.

Jelena Mur
foto: Printscreen Instagram/jele_moore

Sa suprugom Stivenom dobila je ćerku, za koju su izabrali ime Mia Renee.

Brojne čestitke stigle su joj tim povodom od kolega iz Srbije, a među prvima se javio njen kolega iz serije “Pevačica” Miloš Timotijević, koji je nedavno i sam postao roditelj.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Eva Čubrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.