Žena koju je voleo zabila mu je nož u leđa, nakon toga potpuno se slomio: Imao je 21 godinu, ovako sada gleda na to
Glumac, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskreno je govorio

Žena koju je voleo zabila mu je nož u leđa, nakon toga potpuno se slomio: Imao je 21 godinu, ovako sada gleda na to

Glumac je iskreno govorio o jednom periodu života

Objavljeno:

Da i poznatim ličnostima ljubav može da donese glavobolje svedok je i glumac Rade Ćosić, koji je išao na psihoterapiju zbog ljubavnih problema.

O svojim ljubavnim jadama, dramski umetnik je otvoreno govorio, a tom prilikom je otkrio i da ga je devojka prevarila sa najboljim drugom.

- Išao sam kod psihijatra kad je jedna devojka raskinula sa mnom. U tom trenutku su mi pomogli, ali sam bio jako mlad i neiskusan. Imao sam 21 godinu. Mislio sam kad se jednom zaljubiš da je to nekako za ceo život i ta ljubav i to, a onda se ispostavi da je ona završila sa najboljim drugom u wc u dok sam ja bio tu, čak sam i čuo, posle su mi poslali i snimak, al nije bitno ni to - rekao je Rade.

Za prevaru je saznao sticajem okolnosti.

- Na kraju sam u mejlu video šta su sve radili. Sticajem okolnosti sam sve saznao, ona je sa mog kompjutera ušla u mejl. U suštini je važno da je raskinula. Nije problem u njoj niti u meni, nego u tom dečku, šta je on - rekao je glumac kroz osmeh.

Zbog filma bio zatvoren pet meseci

Rade je govoreći o svom filmu "Ko živ, ko mrtav", koji je premijerno prikazan prošle godine na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji za Kurir otkrio kako je izgledalo snimanje.

- Mi smo tamo bili zaključani pet meseci tamo, izgubili smo odnos sa devojkama, niti jedemo, niti pijemo. Onda na kraju kad smo imali prvi susret sa publikom, oni su reagovali kao jedan, svi uglas. Meni je čak srce preskakalo - objasnio je.

Bonus video:

03:36

BILI SMO ZAKLJUČANI 5 MESECI BEZ ODNOSA SA DEVOJKAMA! Rade Ćosić o svom velikom filmu Ko živ, ko mrtav: Nismo ni jeli, ni pili

(Espreso/Kurir/I.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.