U nju je bila zaljubljena cela zemlja, a malo ko zna koliko puta se udavala: Oduvek je važila za pravu bombu
Pevačica, Foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

ljubavni život

U nju je bila zaljubljena cela zemlja, a malo ko zna koliko puta se udavala: Oduvek je važila za pravu bombu

Pevačica je uvek otvoreno govorila o ljubavno životu

Objavljeno:

Brakovi na estradi večita su tema javnosti, a čini se da ih je najviše imala pevačica Zlata Petrović, koja se udavala čak četiri puta.

Iako su mnoge njene koleginice bile u braku i razvodu više puta, Zlata je u tom pogledu bila neprikosnovena.

Kako je jednom prilikom otkrila, prvi put je ušla u bračne vode sa svega 14 godina i to na nagovor majke. Međutim, brak nije bio „iz ljubavi“ jer je Zlata bila zaljubljena u drugog muškarca, piše "Grand".

Zlata Petrović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedugo zatim Petrovićeva se udala za harmonikaša, ali ni zajednica sa njim nije bila dugovečna jer je njemu smetalo to što je ona mnogo volela „pesmu i kafanu“.

Pevačica iz ljubavi sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima sina Jovana, a sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem dobila je sina Mikija Dudića.

Iako se spekulisalo da je teško podnela krah brakova sa Dudićem i Pejom, folkerka je istakla da „niko tu nije mnogo plakao“.

Zlata Petrović
foto: DRAGAN KADIĆ

Podsetimo, veliku popularnost stekla je još osamdestih. Ona je neko ko je uvek otvoreno govorio o sebi i svom životu, a zbog toga je stekla i ogromne simpatije publike.

Jednom prilikom, folkerka je govorila i o estetskim operacijama, te otrkila da nikada ništa nije radila na sebi, iako su mnoge njene koleginice zbog posla kojim se bave učinile suprotno.

- Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bi izgledala? Pa, užasno! Meni to ne stoji inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu iglicu i intervenciju imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći - istakla je svojevremeno Zlata.

Zlata Petrović
foto: Milan Maricic/ATAImages

Ona je oduvek govorila i da ne pati od skupocenih bredova i da može da se obuče kao i svaka prosečna osoba koja živi u Srbiji.

- Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu - otkrila je bila folkerka za "Grand".

Bonus video:

01:25

ZA PEJU SAM SE UDALA SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA! Zlata Petrović otkriva zašto se je stupila u Brak sa poznatim voditeljem

(Espreso/24sedam/Anja Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.