Jao, nije ni čudo što je Srbi obožavaju: Voditeljka RTS nema ni gram sala, skinula se i sve zabezeknula jakim telom
Foto: Printscreen Instagram/popovicmari

SVAKA ČAST

Jao, nije ni čudo što je Srbi obožavaju: Voditeljka RTS nema ni gram sala, skinula se i sve zabezeknula jakim telom

Bukvalno ni gram viška nema voditeljka javnog servisa

Objavljeno: 07:35h

Voditeljka i autorka emisije "RTS ordinacija" Marija Popović ovog leta je u odličnoj formi. Kada vodi emisiju na javnom servisu ona uvek izgleda savršeno, ali ovog puta ona je pokazala kako izgleda kada na sebi ima samo kupaći kostim.

Naime, Marija je uživala u relaksaciji u bazenu, a pre nego što je uskočila u vodu, ona se snimala za svoje pratioce na "Instagramu".

Bukvalno ni gram viška nema voditeljka javnog servisa.

1 / 9 Foto: Espreso

Inače, podsetimo da je Marija u braku sa kolegom Milanom Popovićem, autorom emisije "Moja dedovina". Popovićka je pre nekoliko dana i sa svojim pratiocima otkrila kada je shvatila koliko je Milan voli i koliko pazi na nju.

– To sam shvatila davno, još pre braka kada sam imala jezivo trovanje hranom zbog kog sam završila hospitalizovana u Urgentnom centru. Povraćala sam svakih 5 minuta, a on me je celu noć vodio od kreveta do toaleta, pokrivao i bio tu sve vreme. Tada sam shvatila da sam našla čoveka sa kojim želim da ostarim i evo me, sistemski radim na tome. Starimo polako, što sporije to bolje - otkrila je Marija na društvenim mrežama i potom dodala:

– Ljubav nisu reči, ljubav nisu buketi cveća i pokloni, ljubav nije provod i dobra zabava, kad sve to prodje ili dosadi, ostaje samo suština- kakvi ste jedno prema drugom i koliko jedno drugo negujete i čuvate.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:31

Pesma Pukni zoro ori se u čast vaterpolista

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.