Bio je sa njom sve vreme u Urgentnom centru: Voditeljka RTS-a otkrila zašto je zavolela Milana!
Marija Popović, Foto: Espreso

otvorila dušu

Bio je sa njom sve vreme u Urgentnom centru: Voditeljka RTS-a otkrila zašto je zavolela Milana!

Još na početku veze pokazao je koliko je voli.

Objavljeno:

Voditeljka RTS-a Marija Popović otkrila je kakav je njen kolega i suprug Milan Popović bio pre nego što su su se oni venčali, dok su još bili samo u vezi.

– Još neki dan i punih 16 godina se ovom divnom čoveku penjem na glavu. Znam da Milanče toleriše sva moja ludila jer me bezuslovno voli - navela je Marija na "Instagramu" i nastavku istakla kada je shvatila koliko je Milan voli.

– To sam shvatila davno, još pre braka kada sam imala jezivo trovanje hranom zbog kog sam završila hospitalizovana u Urgentnom centru. Povraćala sam svakih 5 minuta, a on me je celu noć vodio od kreveta do toaleta, pokrivao i bio tu sve vreme. Tada sam shvatila da sam našla čoveka sa kojim želim da ostarim i evo me, sistemski radim na tome. Starimo polako, što sporije to bolje. Voditeljka i autorka emisije "RTS ordinacija" ja navela u kakvim situacijama se najbolje pokaže kakav je ko partner.

– Odužila sam ovaj tekst, a zapravo sam htela da napišem nešto korisno za neke mlade ljude koji će ovo možda čitati. Ljubav nisu reči, ljubav nisu buketi cveća i pokloni, ljubav nije provod i dobra zabava, kad sve to prodje ili dosadi, ostaje samo suština- kakvi ste jedno prema drugom i koliko jedno drugo negujete i čuvate - poručila je voditeljka i na kraju zaključila:g

– Miki, Milane, evo novog izazova-da slavimo tu zlatnu, a šta bi ti falilo, i da jednu dijamantsku svadbu rokamo zajedno?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.