"Voliš me kada sam užasna": Jovana Jeremić kralju hleba seče nokte na nogama: Snimak spalio internet, neverica!
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

hit hitova

"Voliš me kada sam užasna": Jovana Jeremić kralju hleba seče nokte na nogama: Snimak spalio internet, neverica!

Jovana Jeremić je ponovo u centru pažnje

Objavljeno: 14:24h

Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 15 starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji drži lanac pekara.

Ona je od svog dragog za 48. rođendan dobila skupoceni sat koji košta preko 10.000 evra, a za uzvrat ovom gestu, Jovana je odlučila da emocije pretoči na papir i pročita javno "48 razloga zašto voli Dragana".

Snimak njenog izlaganja, koji kruži društvenim mrežama, sve je odmah iznenadio i izazvao brojne reakcije, s obzirom da je Jeremovićeva odlučila da prikaže Stankovića u malo drugačijem svetlu.

- Volim te jer uvek dođeš sa prikolicom hrane, jer preuzimaš inicijativu, jer me voliš kada sam inače užasna, ne odustaješ od mene i kada ja odustane od sebe, jer mi daješ da ti sečem nokte na nogama - rekla je Jovana dok su se svi oko nje smejali u čudu nakon poslednjeg priznanja.

Nakon Jovaninog nepromišljenog govora, Stanković je vidno otkrio koliko ga je zateklo ono što je napisala, međutim, sve je spalo vrlo simpatično na kraju prisutnim gostima.

Kakva je veza Jovane i Dragana?

Jovana Jeremić je skoro otkrila pojedinosti iz njihove veze, a u jednom trenutku osvrnula se i na Draganove bivše devojke, koje su želele sa njim brak.

- U posesivnom sam fazonu, što je moje, to je moje, tuđe neću, svoje to ne dam. Kako drugačije? Muškarac u mene treba da gleda kao u ikonu na zidu, ja sam to zaslužila, valjda sam ja umela sa njim, pa sam takav sistem gledanja i zaslužila svojim požrtvovanjem. To mu i uzvraćam, on je meni sve na svetu. Svuda idemo zajedno, maksimalno smo posvećeni jedno drugome i čuvamo našu ljubav. Danas je ljubav retkost. Mi smo starinski par, jedno drugome sve pričamo, ta strogost vlada i sa njegove i sa moje strane. Ja samo tako umem. Za mene nije ljubav da puštamo da svako radi šta hoće.

Jovana Jeremić
Jovana Jeremićfoto: Printskrin/RTV Pink

Jovana je otkrila i da je ljubomorna.

- Ljubomore ima. Ja sam bolesno ljubomorna, posesivna sam. Ne pokazujem to, ćutim, dok ne prikupim argumente u svoju korist i onda pucam, ali u našoj priči nema mesta tome, Dragan je prošao puno u životu, izabrao je ono što mu odgovara.

Jovana je onda otkrila da joj svadba nije prioritet, pa je pomenula i bivše devojke svog dečka.

Jovana Jeremić
Jovana Jeremićfoto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

- Da li ću vas pozvati na svadbu, to morate Dragana da pitate. Tu se muškarac pita. Nikad nisam bila žena, koja nešto traži i juri, niti mi je to bio imperativ. Sve žene koje su sa njim bile su želele samo da se udaju za Dragana Stankovića, ja sam Jovana Jeremić bila i pre ove veze, firma sam u firmi, brend za sebe, ako se udaja desiće se, ako ne ništa. Prioritet mi je da budem srećna. O tome su razmišljale neke eks paćenice, kojima je domet bio u životu da se dobro udaju, ali moraju da nauče jednu lekciju, da moćni muškarci nikada takve ne žene nesrećnice, nego isključivo moćne i jake žene.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Bonus video:

51:15

REDAKCIJA 09.08.2024. 3. DEO

(Espreso/Puls/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.