O izjavi Lepe Brene brujala je cela nacija: Ovo nikada ne radi, a veoma mlada donela je važnu odluku, bila je jasna
Lepa Brena, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

O izjavi Lepe Brene brujala je cela nacija: Ovo nikada ne radi, a veoma mlada donela je važnu odluku, bila je jasna

Pevačica je jednom prilikom otkrila zanimljiv detalj

Objavljeno:

Lepa Brena spada u red najvećih zvezda u regionu i to zasluženo, s obzirom na to šta je sve uradila tokom nekoliko decenija svoje karijere.

Sa suprugom Bobom Živojinovićem stvorila je porodicu i dobila dva sina, a veoma je vezana i za muževljevog sina iz prvog braka. Iako se trudila da uvek bude tu za svoju porodicu, neke stvari u kući nikada nije volela da radi.

Naime, jednom prilikom, pre više od decenije, gostujući u jednoj emisiji, Lepa Brena je priznala da nikada nije volela da se bavi kućnim poslovima.

- Kućnim poslovima se ne bavim uopšte u smislu da čistim, kuvam, perem, peglam. To sam radila dok sam živela u malom stanu sa porodicom, odnosno majkom. Mi smo morali da radimo sve, da kuvamo, peremo, peglamo, heklamo, vezemo goblene, krečimo. Meni se to do moje 18, 19. godine toliko smučilo - rekla je Brena tada, pa dodala:

- To je posao koji niko ne ceni i niko ne vidi da je urađen. Pošto je to kategorija koju niko ne ceni, ja sam još kao klinka odlučila da, kad god zaradim novac, pola ću odvajati da plaćam nekoga ko će se time baviti.

Ova izjava Lepe Brene tada je naišla na oprečne komentare - neki su je podržavali dok su je drugi osuđivali.

Pomagala ženama koje su radile za nju

Ono što je sigurno jeste da pevačica za to nije marila, a prema ženama koje rade za nju u kući je vrlo darežljiva.

Jednom prilikom se, navodno, za domaće medije oglasila žena koja je radila kod Brene i Bobe, te za oboje imala samo reči hvale.

- Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj porodici ista kao prema svojoj. Kad god bih završila sa poslom i krenula kući ona bi mi spremila hranu, voće, sokove, slatkiše - pričala je, navodno, Brenina bivša kućna pomoćnica za "Skandal", pa dodala:

- Nije htela ni da čuje da idem praznih ruku, a to nema veze sa platom. O garderobi i da ne govorim. Čak je kupovala i kapute za mene i moje ćerke i davala nam odeću za sve prilike. Zahvaljujući njoj, moje deca su završila fakultete.

Bonus video:

02:11

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.