Marija Kilibarda blista u drugom stanju: Voditeljka sve oduševila stajlingom, u prvom planu trudnički stomak...
Marija Kilibarda, Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

predivna

Marija Kilibarda blista u drugom stanju: Voditeljka sve oduševila stajlingom, u prvom planu trudnički stomak...

Marija je viđena u dugoj haljini krem boje, idealnoj za letnje temperature.

Objavljeno:

Marija Kilibarda, popularna voditeljka, i njen partner Branislav Bane Vučelić očekuju svoje prvo dete. Marija je u osmom mesecu trudnoće i čeka devojčicu. Nedavno je objavljen snimak koji pokazuje kako Marija blista u drugom stanju, što je izazvalo oduševljenje među njenim fanovima.

Marija je viđena u dugoj haljini krem boje, idealnoj za letnje temperature. Haljina joj pristaje besprekorno, a kombinovala ju je sa krem torbicom i udobnim sandalama. Kosu je podigla u punđu, što je dodatno naglasilo njen trudnički sjaj.

- Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! Super se osećamo, naša devojčica i ja. Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Dobijamo pregršt ljubavi, podrške i čestitki i to mi ispunjava srce zahvalnošću - rekla je Marija za "Unu".

Marija: "Bane mi je najbolji prijatelj"

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva - pričala je Marija o svom izabraniku i dodala:

Stajling trudne Marije Kilibarde
Stajling trudne Marije Kilibardefoto: Printskrin/Instagram/kilimara

- Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/M.Š. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.