Srbi će ovo pogledati po 100 puta: Snimak Gagija Jovanovića patosira, čovek ne zna gde će od sreće zbog Noleta
Foto: Instagram printscreen/_blejzmodesti

bravo

Srbi će ovo pogledati po 100 puta: Snimak Gagija Jovanovića patosira, čovek ne zna gde će od sreće zbog Noleta

Gagi skače i viče iz sveg glasa zbog Novakove pobede

Objavljeno: 07:38h

Oduševljenje povodom osvajanja zlatne medalje Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu proširilo se na sve strane, a među mnogima koji su podelili svoju radost našli su se i glumac Dragan Gagi Jovanović, surpuga i glumica Branka Pujić, ali i njihova ćerka Anđela Jovanović.

Anđela je na svom Instagramu objavila snimak kako se vesele i grle nakon poslednjeg poena kojim je Đoković obezbedio zlato.

Snimak prikazuje trenutak eksplozije emocija kada je Novak osvojio odlučujući poen. Gagi, Branka i Anđela, vidno uzbuđeni, skočili su s kauča, a zatim se zagrlili, slaveći istorijski uspeh srpskog tenisera.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/_blejzmodesti

Uz snimak, Anđela je dodala emodžije crvenih srca i srpskih trobojki, te je time pokazala zahvalnost koje oseća prema Novaku Đokoviću, a koje deli čitava nacija.

Đoković je, osim sportskog uspeha, doneo radost i ujedinjenje, što je porodica Jovanović iskreno prenela svojim pratiocima.

@espreso_rs Oduševljenje povodom osvajanja zlatne medalje Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu proširilo se na sve strane, a među mnogima koji su podelili svoju radost našli su se i glumac Dragan Gagi Jovanović, surpuga i glumica Branka Pujić, ali i njihova ćerka Anđela Jovanović. Anđela je na svom Instagramu objavila snimak kako se vesele i grle nakon poslednjeg poena kojim je Đoković obezbedio zlato. #novakdjokovic #djokovic #zlato #gagijovanovic #slavlje ♬ original sound - Espreso.rs

Bonus video:

01:09

Slavlje na ulicama posle Novakove pobede 3

(Espreso / Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.