Ljudi, kakva je ovo carica od žene: Jedina koja je priznala da kupuje kod Kineza, a ima para koliko ti duša hoće
Foto: Dragan Kadić

SVAKA ČAST

Ljudi, kakva je ovo carica od žene: Jedina koja je priznala da kupuje kod Kineza, a ima para koliko ti duša hoće

Ona je jedna od retkih koja ne pati od skupocenih brendova

Objavljeno:

Zlata Petrović je ispričala da za razliku od svojih koleginica, ona nikada nije radila botoks, niti bilo kakvu estetsku korekciju na svom licu.

Pored toga, ona je rekla da ne kupuje skupe preparate za lice, kao i da ne posećuje kozmetičara.

- Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bih izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji, inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu intervenciju nisam imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći - rekla je Zlata.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zlata je jedna od retkih koja ne pati od skupocenih brendova, pa se tako obuče za manje od 1000 dinara kao i svaka prosečna osoba u Srbiji.

- Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim minđušice i budem presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu - kazala je ona za "Grand".

Bonus video:

12:09

SRBIJA SE 800 GODINA RAZVIJA NA RUDARSTVU, NE SMEMO STATI SADA! Matić: Litijum je šansa za kvantni skok u ekonomskom razvoju

(Espreso/Informer/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.