Kežmanovi posle 3 godine rešili spor: Evo kome su pripali apartmani u Herceg Novom, bivša žena mu je procvetala
Foto: Aleksandar Jovanović, Nebojša Mandić

ovo niste znali

Kežmanovi posle 3 godine rešili spor: Evo kome su pripali apartmani u Herceg Novom, bivša žena mu je procvetala

Emilija je tražila polovinu stečene imovine u braku

Objavljeno:

Mateja Kežman, nakon razvoda od svoje prve supruge Emilije Kežman, dao joj je i apartmane koje ima u Herceg Novom, pod imenom "Kežman apartmani".

Njihova ljubav počela je još dok je fudbaler bio na početku karijere, trajala je 11 godina, a kad je došlo do razilaženja zbog Kežmanove nove romanse, Emilija je tražila polovinu stečene imovine u braku, koja je tada bila vredna 6 miliona evra.

Nakon mukotrpne borbe i suđenja, prva žena fudbalera uspela je da dobije svoj deo. Brakorazvodna parnica trajala je pune 3 godine, ali kako se čini, čekanje se isplatilo, s obzirom na to da je Emilija uspela da dobije sve što je tražila.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/emakezman

Kako izvor za Kurir kaže, nakon nekoliko godina od razvoda i podele imovine, Kežmanova je dobila i apartmane u Crnoj Gori, od kojih danas lepo živi. Ona je ovu nekretninu i renovirala, a neko vreme je dosta boravila u apartmanima.

- Ona je stalno u Herceg Novom i obožava da dolazi. Apartmani rade super, ali ona se ne opterećuje mnogo oko toga. Emilija je sve to renovirala, sredila i sad sve to ide svojim tokom. Žena vodi računa o svojoj deci i putuje koliko može. Trenutno je u Grčkoj, pa ne možete da je vidite, ali tu je često. Izborila se za sebe i svoju decu i to je njoj najvažnije. Apartmanima se bave dve žene koje su zadužene za goste i to sve super funkcioniše - rekao je izvor blizak Kežmanovima.

Tragom ove informacije, posetili su sajt Buking, gde se apartmani nalaze u ponudi za izdavanje, ali cenu noćenja u sezoni nismo uspeli da pronađemo, s obzirom na to da je svaki datum do kraja sezone popunjen. Za tri noćenja za dvoje krajem septembra cena je 22.000 dinara.

emilija kežman
foto: Printscreen Instagram

Poznato je da je fudbaler tokom svoje vrlo uspešne karijere dosta ulagao u nekretnine, pa je pored ovih apartmana stekao i apartmane na Kopaoniku, stanove na Vračaru i u Zemunu i veliki plac na Dedinju, koji je takođe pripao Emiliji, za koji se pisalo da ga je u jednom momentu prodala.

U top formi

Emilija izgleda bolje nego pre 20 godina

Da kraj braka može da bude i dobar, dokaz je Emilija Kežman. Nekadašnja žena fudbalera nakon razvoda uživa u životu punim plućima. Muškarca pored sebe i dalje nema, ali je odlično naučila da funkcioniše sama. Dovela je svoj izgled do savršenstva, a putovanja su joj svakodnevica. Emilija na svom Instagram profilu često deli fotografije s raznih destinacija, pa je samo ovog leta obišla Hrvatsku, Grčku i Crnu Goru. Njene fotografije svi komentarišu i dive se njenom izgledu.

Bonus video:

35:43

CENTRALNI DNEVNIK 01.08.2024

(Espreso/Kurir.rs/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.