Bivša zadrugarka doživela dramu: Velikom srećom izbegla tragediju, do detalje otkrila šta se desilo, ovo su detalji
Lejdi Di, Foto: pink

svi detalji

Bivša zadrugarka doživela dramu: Velikom srećom izbegla tragediju, do detalje otkrila šta se desilo, ovo su detalji

Oglasila se i objasnila o čemu se radi

Objavljeno:

Bivša zadrugarkać Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di, za dlaku je izbegla pravu dramu.

Kako se navodi, iz haube njenog auta je počeo da kulja dim, a samo uz brzu reakciju vatrogasaca i zbog toga što je odmah izašla iz auta je sprečena velika tragedija.

- Vozila sam auto, odjednom sam osetila da smrdi plastika, međutim, mislila sam da je od auta koji se nalazio ispred mene, a onda sam videla dim kako izbija ispod haube. Ušla sam na parking, podigla haubu i imala šta da vidim. Dim na sve strane, uplašila sam se kao nikad do sada - rekla je ona, pa dodala:

- Srećom, čovek koji radi u obezbeđenju mi se našao pri ruci, glavni deo posla je on odradio, kao i cela ulica koja mi je izašla u susret, tako što je neko doneo vodu, drugi alat, treći protivpožarni aparat.

- Morali su da dođu i vatrogasci, koji su se zaista neverovatnom brzinom odazvali. Vrućine su ogromne, znam samo da sam imala sreću da sam stala sa autom, jer su rekli da sam mogla proći loše da nisam zaustavila auto na vreme, kao i da je automobil mogao da se zapali. Mogu samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su tako brzo reagovali i pomogli mi. Ja sam još u šoku jer sam se jako uplašila - otkrila je Lejdi Di za Pink.rs.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/24sedam/N.V. Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.