Danas je najbogatija Srpkinja i živi život iz snova, a nekad... Bolna ispovest naše zvezde, da li je moguće?
Jelena Bin Drai, Foto: Instagram printscreen/jelenabindrai

da li ste znali?

Danas je najbogatija Srpkinja i živi život iz snova, a nekad... Bolna ispovest naše zvezde, da li je moguće?

Jelena je u svojoj objavi otrkila da zapravo u tom trenutku nije plakala od sreće.

Objavljeno: 19:41h

Pobedila je na izboru za Mis i tekle su joj suze, ali tada niko nije znao da se ona zapravo nije radovala, ipak, život joj se promenio i danas uživa u luksuzu sa suprugom šeikom i četvoro dece.

Jelena Bin Drai, nekada Jakovljević, očarala je lepotom publiku i žiri i pobedila 1998. godine na izboru za Mis. Odnela je tada čak tri titule, a u tim trenucima su je bodrili svi njeni sugrađani, slavili su pobedu i dočekali je u njenom rodnom gradu, ali tek nekoliko godina kasnije Jelena je otkrila kako se osećala te septembarske noći.

"Imali smo 100 marka u kući, dovoljno samo za jednu kartu"

- Upravo sam završila prvu rundu plakanja kada je nastala ova fotografija. Septembar 1998. godine... Kao da je bilo juče - napisala je Jelena na početku svoje objave na društvenoj mreži Instagram, a onda nastavila:

- Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje.

- Otišla sam tamo odlučna da pobedim. Usledila je poruka da sam Mis Interneta, kao i mis fotogeničnosti, bila sam sigurna da je to to. Izgubila sam nadu i nisam razmišljala ni sekund da ću biti prva Mis Jugoslavije u istoriji naše zemlje koja će nositi tri titule na jednom takmičenju.

Jelena je u svojoj objavi otrkila da zapravo u tom trenutku nije plakala od sreće.

- I nisam plakala jer sam pobedila i postala gospođica Jugoslavije koja nosi tri titule, već sam plakala jer sam sa bine videla moju majku i brata kako im obezbeđenje ne da da vide sa vrata barem moju krunu. To mi je slomilo srce - napisala je Jelena i dodala:

- Te noći kada smo stigli u naš grad Žabalj, ponovo sam plakala. Moj nastavnik iz srpskog je napravio ogroman plakat i okačio ga na sred centra. Pisalo je: "U ovom gradu živi Mis Jugoslavije". Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Svakodnevno mu zahvaljujem za sve što je izabrao za mene u ovom životu. Važno je da nikada ne izgubite. Ili pobedite ili naučite.

Udaja za šeika

Jelena je ubrzo posle izbora otišla u Milano, zatim u Dubai, a u Ujedinjenim Arapskim Emiratima postala je jedna od najtarženijih manekenki. Upravo tamo se i zaljubila i pronašla ljubav svog života i to putem zajedničkih prijatelja. Upoznala je Saida Bin Draia za kog se i udala 2008. godine.

Inače, njegovo bogatsvo, kako su ranije navodili mediji, se procenjuje na dve milijarde dolara.

Jelena je sa Saidom dobila četvoro dece, a osim što je veoma požrtvovana u svojoj najvažnijijoj životnoj ulozi, ulozi majke, ona je i veoma uspešna poslovna žena.

Zajedno sa Šeikom i njihovo četvoro dece uživa u lukusu na kom joj svako može pozavideti, a evo i kako izgleda kuća u kojoj uživa ova srećna porodica.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/S.P. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.