Žena ga prevarila, a nakon razvoda mu svanulo! Naš pevač započeo novi biznis, sada pliva u novcu, evo čime se bavi
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

Žena ga prevarila, a nakon razvoda mu svanulo! Naš pevač započeo novi biznis, sada pliva u novcu, evo čime se bavi

Nakon prevare on se posvetio sebi, kao i poslu.

Objavljeno:

Pevač Darko Filipović našao se krajem prošle godine u centru skandala, nakon što ga je supruga Jasmina prevarila sa njegovim prijateljem nakon čega su stavili tačku na brak posle 12 godina.

Nakon prevare on se posvetio sebi, kao i poslu. Naime, Darko je za vreme pandemije korona virusa uložio u nekretnine u Grčkoj, od kojih danas odlično zarađuje, pa tako izdaje dva stana u blizini Soluna.

- Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste - rekao je Darko 2021. godine i dodao:

Darko Filipović sada uživa u luksuzu
Darko Filipović sada uživa u luksuzufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - rekao je Darko jednom prilikom u emisiji "Zvezde Granda specijal".

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/I.B. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.