Hitno se oglasila potpresednica Budve: Crnogorci žele da oteraju poznatog Srbina? Evo šta se dešava na primorju
Foto: Print Screen Youtube

saznalo se

Hitno se oglasila potpresednica Budve: Crnogorci žele da oteraju poznatog Srbina? Evo šta se dešava na primorju

Opština Budva ne podržava održavanje njegovog koncerta

Objavljeno: 14:36h

Dragomir Despić Desingerica, koji je trenutno jedan od najpopularnijih muških muzičara, svojim kontroverznim nastupima izazvao je opštu polemiku na Crnogorskom primorju.

Posle nastupa gde je, pored udaranja patikom po glavi, "pljuvanja", uvrstio i rendanje kačkavalja po publici, sad se oglasila i gradnonačelnica opštine Budva Jasna Dokić koja ne podržava podržava održavanje koncerata srpskog izvođača.

"Moramo postaviti jasne kriterijume kada su u pitanju događaji koji se održavaju u našem gradu", poručila je potpredsednica opštine Budva.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Poruke i “vrednosti” koje propagira pomenuti izvođač smatramo krajnje neprimerenim i nedopustivim. Grad Budva je grad koji podržava različitosti, ali neprimereno ponašanje nikada neće tolerisati i neće dopustiti da se takve poruke plasiraju našoj omladini.

Gradnonačelnica opštine Budva Jasna Dokić
Gradnonačelnica opštine Budva Jasna Dokićfoto: Print Screen Youtube

Svi smo odgovorni i u obavezi da uradimo koliko god možemo da se suprotstavimo i stanemo na put ovakvim pošastima modernog društva i zato apelujemo na sve ugostitelje da budu savjesni i odgovorni i da se pridruže ovoj inicijativi", saopštila je potpredsednica opštine Budva Jasna Dokić.

Bonus video:

50:16

REDAKCIJA 30.07.2024. 2. DEO

(Espreso/rtvbudva.me/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.