Koliko godina ima Jovana Jeremić? Gledate je dugo na televiziji i mislite da je starija: Realnost je drugačija...
Foto: Printscreen Instagram/jeremicjovana

MALO KO ZNA

Koliko godina ima Jovana Jeremić? Gledate je dugo na televiziji i mislite da je starija: Realnost je drugačija...

Jovana Jeremić ovo nikad nije krila

Objavljeno:

Jovana Jeremić je dugo godina na televiziji, a javnost ju je prvi put upoznala na televiziji "Happy".

2014. godine je došla na TV „Happy“, na kojoj je ostala sve do 2017. godine, i gde je i svoju karijeru „pauzirala“ zbog trudnoće.

Pre nego što je postala „zaštitno lice“ reality-ja „Parovi“, Jovana je na pomenutoj TV „Happy“, vodila informativnu emisiju „Jutarnji program“.

Nakon toga je prešla na Pink gde i danas radi.

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

PRIČA O ŠKOLOVANJU

Nakon završene srednje škole, iz Ljiga preselila se u Beograd, gde je završila Pravni fakultet i master studije.

Ona je više puta govorila o periodu kada je bila student, a jedna priča je posebno zanimljiva.

"Ja potičem iz porodice gde sam imala dovoljno za jedan običan život, nikad nije bilo tu nešto više da bih se ja razbacivala, ali uvek sam imala velike želje i ciljeve. U Ljigu sam završila gimnaziju, gde sam bila đak generacije. Imala sam i stipendiju, ali nikad neću zaboraviti kada sam došla u Beograd, stala ispred Pravnog fakulteta i rekla: Ja ću tebe pokoriti i ti ćeš jednog dana biti osvojen. Tako je i bilo, prošla sam prijemni, upisala se na budžet", rekla je Jovana svojevremeno i dodala:

Jovana Jeremić
Jovana Jeremićfoto: prentscreen/youtube/Novo jutro

"Te dane studenskog života neću zaboraviti. Bilo je dosta devojaka koje su upisale isti fakultet kao ja ali nisu učile, šetale su se samo kroz grad u Gučiju, Pradi i ostalim markama, a ja kada sam došla, nosila sam stvari koje uopšte nisu bile firmirane. Odeću sam kupovala kod Kineza – majice od 200 dinara, a sada ipak mogu sebi da prištim sve".

Budući da je Jovana godinama prepoznatljivo TV lice, mnogi misle da ona ima dosta više godina budući da je dugo i gledaju na televiziji.

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, stvarnost je drugačija.

Jovana je jako mlada. Malo ko zna da je voditeljka rođena 25. oktobra 1990. godine i da ima samo 33 godine i uskoro puni 34.

Jovana je inače u vezi sa starijim čovekom, biznismenom Draganom Stankovićem, a razlika u godinama nikada nije bila prepreka za njihovu ljubav.

Jovana nije krila da je reč o starijem gospodinu. Ona je priznala da je Dragan od nje stariji 14 godina, a mnogi su ostali iznenađeni zbog te informacije. Naime, Stanković je rođen avgusta 1976. godine i ima 48 godina.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

06:19

ODGOVOR IZRAELA ĆE BITI SNAŽAN, IZ AMERIKE IM PORUČILI SAMO JEDNO Stručnjaci otkrili: Postoje DVE političke ideje oko napada!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.