IZ CENTRA BEOGRADA REŠILA DA ODE NA SELO: Evo kako provodi vreme u ovakvom RAJU, takvu PRIRODU ne viđamo svaki dan
Glumica, Foto: Printscreen/youtube/VANS-FILM

predivno

IZ CENTRA BEOGRADA REŠILA DA ODE NA SELO: Evo kako provodi vreme u ovakvom RAJU, takvu PRIRODU ne viđamo svaki dan

Glumica najveći deo vremena provodi na seoskom imanju

Objavljeno:

Dramska umetnica Katarina Žutić pre izvesnog vremena pronašla je svoj mir na selu. Glumica najveći deo vremena provodi na seoskom imanju koje je nasledila od bake i deke, a koliko u svojoj oazi mira uživa ne krije.

Ona često deli fotografije i snimke iz prirode, a bašta Kaje Žutić apsolutno je osvojila srca njenih fanova. Glumica je posvećena uzgoju raznih voćki, te se pohvalila da ima kruške i trešnje.

Bašta Kaje Žutić vrvi od zelenila, među kojim se posebno ističu božanstvene lale, kale i ruže koje su umetnici inspiracija za slikanje u kome uživa.

Tu je i lavanda i još poneko divlje rastinje koje se često nađe u vazi naše umetnice, kao i u njenim akvarelima.

Bašta Kaje Žutić dovoljno je prostrana i velika da u njoj može da uživa i njen kućni ljubimac, pas Pipi koji joj ovde pravi društvo.

Svim biljkama na imanju Katarina posvećuje posebnu ljubav i pažnju, te joj podrezivanje voća i sadnja povrća nisu strani, naprotiv.

Kaja je na selu pronašla mir, kao i inspiraciju, na šta nas je podsetila najnovijom objavom.

"Dobro jutro! Imala sam tri slobodna dana, otišla sam u selo. Pokrila sam se tankim ćebetom dok sam spavala! Kakvo divno osveženje! Danas snimanje i nove radne pobede, život je lep", poručila je Kaja u opisu videa prelepe prirode.

Katarina sve slobodne trenutke, uključujući praznike, provodi u seoskom ambijentu koji je nepresušna inspiracija.

- Slikanjem sam potpuno zacelila ranu koja je nastala nakon saznanja da neću moći da imam porod. Ne bih imala vremena da se bavim slikarstvom da sam imala dete, posvetila bih se odgajanju, a ovako, eto, možda je zbog toga trebalo da bude ovako. Čudni su putevi Gospodnji - rekla je Kaja nedavno.

- Ako je neko uticajan, nove naraštaje uči nečemu i odgaja neku decu, uslovno rečeno. Trudim se da na taj način eventualno to postignem, da li uspevam ili ne, ne znam, i roditelji greše. Namera je uvek najbolja.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Gloria/Sandra Petković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.