U svađi su već 30 godina, jedan o drugome nemaju lepo mišljenje: Ova dešavanja ljude su podsetila na njihov sukob
Glumac, Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

DA LI STE ZNALI?

U svađi su već 30 godina, jedan o drugome nemaju lepo mišljenje: Ova dešavanja ljude su podsetila na njihov sukob

Prvi put sukobili su se dok su zajedno radili na filmu iz 1994. godine

Objavljeno:

Bred Pit i Tom Kruz su dva najveća imena Holivuda, s karijerama dugim nekoliko decenija.

Međutim, mnogi ne znaju da se ova dvojica lepotana već decenijama ne podnose. Tačnije, u svađi su već više od 30 godina.

A najnovija informacija o tome da će Bred Pit od sada provoditi više vremena u Londonu zbog snimanja novog filma o F1, ponovo je pokrenula staru svađu jer Kruz u tom gradu živi.

Tom Kruz
foto: Ben Stansall / AFP / Profimedia

Kako je započela njihova svađa?

Pit i Kruz su se prvi put sukobili dok su zajedno radili na klasiku iz 1994, "Intervju s vampirom". Pit je tada komentarisao da su njih dvojica potpune suprotnosti, opisujući zvezdu "Nemoguće misije" kao severni pol, a sebe kao južni, pisao je Closer.

"Postoji razlog zašto nisu radili zajedno 30 godina. Oni su se tada toliko posvađali, dok su snimali ‘Intervju s vampirom‘, da nijedan od njih dvojice nije uspeo da pređe preko toga. Oni to nastoje da prikriju u javnosti, ali nije tajna da se zapravo ne podnose", rekao je izvor za Closer.

Isti medij sada navodi da Kruz "nije impresioniran time što će Bred boraviti u njegovoj zemlji", kao i da ga "nervira" to što radi s rediteljem Džozefom Kosinskim. Kruz je, naime, angažovao Kosinskog na svom nastavku "Top Guna" iz 2022, "Top Gun: Maverick."

Bred Pit
foto: AppleTV/Sony / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Tomu smeta što je ovaj došao u ‘njegov kraj‘, odnosno Ujedinjeno Kraljevstvo, a Bred je poslednja osoba koju želi u onome što sada smatra svojim ličnim kraljevstvom", rekao je izvor pa nastavio: "Tom se jako ponosi time što je postao deo britanskog visokog društva, što se druži s članovima kraljevske porodice i ima dobar odnos s Bekamovima."

"Što se njega tiče, London je njegov dom, tako da ljudi poput Breda, koji samo slete ovde, snime film ili s vremena na vreme dođu na kratki odmor, jednostavno nisu s njim na istoj talasnoj dužini. No, smeta mu i to što Bred sada radi s istim rediteljem kog je i Tom angažovao", dodao je izvor, prenosi britanski Mirror.

Na Pitovom nadolazećem filmu o F1 takođe će raditi i Džeri Brakhajmer, koji je producirao "Top Gun", a na njemu radi i legenda Formule 1, Luis Hamilton.

Tom Kruz
foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim toga, predviđa se da će Pitov film biti jednako uspešan kao i "Top Gun: Maverick", uz nagađanja da bi ovo mogao da bude Bredov prvi film od milijardu dolara. To pak predstavlja problem za Kruza.

"Bilo je raznih priča o tome kako će Bred slediti uspeh koji je Tom postigao s ‘Top Gunom‘ i zaraditi milijardu dolara kada ovaj film konačno stigne u bioskope, a to nije prošlo dobro kod Toma. Oseća se kao da Bred namerno hoda na prstima i pokušava da ga posrami”, nastavio je izvor za Closer.

Kruz to doživljava kao izazov i trudi se da svima da do znanja da će razbiti Pita kad je u pitanju zarada na bioskopskim blagajnama.

Bred Pit
foto: Jay Hirano/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Imaju mnogo zajedničkih kontakata pa će, naravno, Bred čuti sve što će ovaj govoriti o njemu, a poznajući ga, Tom će imati mnogo toga da kaže", zaključuje izvor blizak glumcu, prenosi Jutarnji.hr.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/L.S./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.