Ognjen Amidžić bio u zatvoru, a ona nije htela da ćuti: Srbi će zanemeti nakon ovoga, da li je moguće?
Ognjen Amidžić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok!

Ognjen Amidžić bio u zatvoru, a ona nije htela da ćuti: Srbi će zanemeti nakon ovoga, da li je moguće?

Ognjen Amidžić priznao d aje išao protiv zakona!

Objavljeno:

Voditelj Ognjen Amidžić, u toku emisije "Amidži šou" ispričao je svoje neobično iskustvo dok je nastupao sa grupom "Flamingosi".

U okviru igrice "Laž ili istina", Ognjen je tada otkrio da je završio u zatvoru nakon snimanja spota, a njegova gošća Lepa Brena je dodala da razlog može biti jer je uradio nešto nezakonito, s čime se voditelj složio.

Ognjen Amidžić, poznat kao autor pomenute emisije i muzičke grupe već dugi niz godina je prisutan na medijskoj sceni Srbije.

1 / 6 Foto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

Kao deo dua "Flamingosi" zajedno sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem, postigao je veliku popularnost i uspeh u pop muzici dvehiljaditih.

Lepa Brena
Lepa Brenafoto: Zorana Mandic/ATAImages

Međutim, njihovu karijeru obeležio je i skandal na Beoviziji 2006. godine, kada su zajedno sa pokojnim Luisom izvodili numeru "Ludi letnji ples".

- Marinko je bio vrhunski gitarista i odličan pevač. Dogovorili smo se u startu da to bude neki kič. Osmislili smo da nam stajling bude u stilu Flamingosa, da nosimo ta neka šarena odela kao nekadašnji neki šminkeri i da izvodimo tu neku retro - evergrin morsku muziku. Cilj nam je bio da nastupamo pred trideset ljudi u kafani, koji kapiraju šalu i dolaze u klub da se tome se smeju - ispričao je Ognjen jednom prilikom u emisiji "Goca show".

Bonus video:

00:26

Lepa Brena obučena skočila u more

(Espreso/Telegraf.rs/A.Š./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.