Ne pamtimo da je Seka Aleksić nekad ovako oštro odgovorila: Zbog ovoga je bila besna i odmah se oglasila
Seka Aleksić, Foto: Tamara Trajković

DETALJI

Ne pamtimo da je Seka Aleksić nekad ovako oštro odgovorila: Zbog ovoga je bila besna i odmah se oglasila

Pevačica se oglasila povodom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara

Objavljeno:

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održana je sinoć u Parizu, a Seka Aleksić sada se oglasila tim povodom.

Naime, tokom ceremonije, na crvenom tepihu je u jednom trenutku podignut džinovski poklopac, a čovek obojen u plavo sa jarko narandžastom bradom i voćnim prekrivačem za glavu nalazio se u voćnoj salati, a zatim je krenuo da peva. Bio je i poprilično razgolićen, a ceo performans je izazvao lavinu komentara.

Pevačica Seka Aleksić se oglasila povodom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, te je na svojstven način iznela svoj stav povodom pomenutog nastupa.

- Al' vam smetaju trans ljudi i dreg kraljice. Gledajte emisije o ribolovu i one znaju biti jako zabavne - poručila je Seka brojnim korisnicima društvenih mreža kojima se nije dopao šou.

Seka Aleksić
foto: Printscreen/Seka Aleksic

Podsetimo, Seka je nedavno ispričala da je u hotelu čula kako je spremačice ogovaraju.

- Danas ulazim u sobu i na hodniku se pali usisivač i sobarice pričaju glasno da čuju jedna druga, a ne znaju da sam ja ušla u sobu. I kreću ovako: "Jesi videla Seku Aleksić? Kako je lepa i zgodna. Svaka joj čast, al joj je soba uredna, kako je pedantna", a ova druga kaže: "Šta lepa i zgodna? Mi smo lepše i zgodnije od nje. Sva je izoperisana" - prepričavala je Seka situaciju.

- Mislim se gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila... A ne čitav život gladna i debela. Posle par sekundi, ja se spremila i izlazim iz sobe i kažem: "Dobar dan, kako ste?", a njih dve samo: "Dobar dan" - završila je pevačica kroz smeh.

Bonus video:

00:54

SEKA ALEKSIĆ ISPRIČALA NAJVEĆI BLAM KOJI JE DOŽIVELA! Krađa kapica u tržnom centru: SAMO SAM POBEGLA I VRIŠTALA OD SMEHA!

(Espreso/Blic/Nina Denda/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.