Zbog njenih vrelih izdanja muški rod nema mira: Mnogi pričaju da je najzgodnija mama u Srbiji, prava je bomba
Foto: Instagram/helena_topalovic

mačka

Zbog njenih vrelih izdanja muški rod nema mira: Mnogi pričaju da je najzgodnija mama u Srbiji, prava je bomba

Helena je veoma aktivna na društvenim mrežama

Objavljeno:

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, porodila se pre godinu dana i na svet je donela devojčicu kojoj je dala ime Dominika.

Helena je veoma aktivna na društvenim mrežama gde neretko objavljuje provokativne fotografije koje uvek naiđu na mnogo pozitivnih komentara, a jedna takva privukla je dosta pažnje.

Naime, ona je prošle godine samo dva meseca nakon porođaja objavila fotografiju na kojoj pozira na ležaljci u kupaćem koji je istakao sve njene atribute.

Helena se odlučila za bikini zlatne boje sa trakama oko stomaka, na ruci je imala zlatni nakit, a svi su gledali u neno izvajano telo kao da se nikada nije porađala, a u bujno poprske mnogi su ocenili sa čistom desetkom.

"Brutalno izgledaš", "Ovo je neverovarno", "Ma, prelepa si", samo su neki od komentara.

Helenin otac je, podsetimo, nedavno otkrio da je Helena pokrenula privatni biznis.

- Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem... - kazao je Topalko, pa za "Grand" dodao:

- Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje.

Bonus video:

00:15

Topalko u treningu sa unukom

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.