Da li prepoznajete devojčicu sa fotografije? Stekla je veliku slavu ulogom u kultnom filmu, nema trika da pogodite
Foto: Printscreen Instagram/stevanova_beleznica

EVO O kome SE RADI

Da li prepoznajete devojčicu sa fotografije? Stekla je veliku slavu ulogom u kultnom filmu, nema trika da pogodite

Da li možete da prepoznate ko je glumica koja se pojavljuje na reklami čuvenih jugoslovenskih Pekabela sladoleda iz osamdesetih godina prošlog veka?

Objavljeno:

Koliko vas se seća Pekabela sladoleda koji su osamdesetih godina bili pravi hit u Jugoslaviji. Od Rumenka i Limunka, koji su bili najjeftiniji do Sneška koji su svi obožavali, ovi sladoledi su bili neizostavni deo svakog leta.

Na društvenim mrežama pojavio se podsetnik na te dane u vidu posta o reklami za čuvene sladolede, odnosno o njihovom nezaboravnom ukusu, a objava je dobila veliki broj komentara.

Nema čuvenijeg ansambla od onog kog su činili jedinstveni, čudotvorni, neponovljivih imena, sladoledi za sva vremena. Korneti – Lešnik, Čokolada, Jagoda, zatim Meda i Zeka, Twinny poznatiji kao „Na dve drške“, Rumenko, Šarenko, Cmok, Mis, Kapri, Čoko-Moko, Leni, Rum-Koktel, Sneško, Bolero, Stopi, Nutty, Noger Džog, Popsi, Džoli. Najslađe smo kušali Pekabeline poslastice na Tašu kod sladoledžije ispod „Šanse“. Strogo su nam branili Rumenka, Šarenka i Na dve drške jer su to ledeni foliranti i zasigurno će nas boleti grlo, a upala će nas odvesti kod čika doktora. Nismo mnogo fermali preporuke deka, baka i roditelja, pa smo ih krišom kupovali, brzinom munje tamanili iza drveta. Autentični oblik koji su sladoledi imali, pamtimo dan danas kao i ukuse što su trajno zapečaćeni u našem moždanom sistemu. Na žalost, možemo samo da se sećamo originalnih aroma jer u ovim toplim danima, nakon više od tri decenije, ni jedan ne može da primiriše nekadašnjim sladišama. Prosto, odavno to više nije to….“

Ono što je posebno zainrigiralo javnost jeste to što je devojčica na raklami izrasla u kultnu ličnost naše javne scene, pa je tako devojčica koja je predstavljala sladoled Mis zapravo glumica Milica Vujović iz filma "Munje".

Milica Vujović
foto: Youtube printscreen/Munje

Milica Vujović je nakon neverovatnog uspeha u Munjama bila na televiziji B92 i vodila emisije „Lolipop“ i „Extreme Life“, kasnije je radila i na TV Avala, a od 2011. uglavnom je pravila emisije u privatnoj produkciji. Neko vreme je provela i u inostranstvu, u Amsterdamu.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espresi/Citymagazine.danas.rs/Stil/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.