Ne zna čovek gde pre da gleda, voditeljka pokazala čime raspolaže: Zbog nje ove noći nećete imati miran san
Voditeljka, Foto: Printscreen Instagram/anapendic

lepa žena

Ne zna čovek gde pre da gleda, voditeljka pokazala čime raspolaže: Zbog nje ove noći nećete imati miran san

Fotografije sa mora rado deli na društvenim mrežama, a poslednja u nizu posebno je zapala za oko

Objavljeno: 21:59h

Nekadašnja manekenka, danas voditeljka jedne od najgledanijih Pinkovih emisija iz nedelje u nedelju gledaocima razotkriva privatni život poznatih ličnosti, a izgled Ane Pendić često se komentariše.

Nakon uspešne sezone slavna voditeljka spakovala je kofere i zajedno sa suprugom Vojkanom i ćerkom Sarom, koji zauzimaju centralno mesto u njenom životu, otputovala je na odmor.

Fotografije sa mora rado deli na društvenim mrežama, a poslednja u nizu posebno je zapala za oko pripadnicama lepšeg pola.

Okružena morem i peskom koji miluje stopala voditeljka je pokazala kako se opušta i puni baterije za nove poslovne poduhvate, a besprekoran izgled Ane Pendić u kupaćem mnoge je oduševio.

Ovoga puta odabrala je dvodelni kupaći kostim crne boje koji ističe atribute, a budući da je izgled Ane Pendić doveden do savršenstva, izbor ovog modela je pravi.

Za besprekoran izgled Ane Pendić zaslužna je zdrava ishrana, a atraktivna voditeljka je jednom prilikom otrila koje namirnice nikako ne konzumira.

- Veoma vodim računa o ishrani. Gotovo da ne konzumiram suhomesnate proizvode, meso jedem, mada bih mogla bez njega da živim, izbegavam mleko i gazirana pića, a obožavam sveže salate i voće.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Gloria/Milena Jeremić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.