Svi se pitaju šta se dogodilo Andriji Miloševiću pa je izgubio 20 kilograma: Čovek se za godinu dana prepolovio
Andrija Milošević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sve zanima

Svi se pitaju šta se dogodilo Andriji Miloševiću pa je izgubio 20 kilograma: Čovek se za godinu dana prepolovio

Andrija je u više navrata objavljivao rat kilogramima

Objavljeno: 19:45h

Andrija Milošević slobodno može reći da su konačno svi delovi njegove životne slagalice došli na svoje mesto. U skladnom je braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić, uživa u odrastanju sina Relje, radi posao koji voli, ima armiju fanova.

Osim toga, mnogo je razloga da bude zadovoljan i svojim fizičkim izgledom. Šarmantni glumac, koji će početkom avgusta proslaviti 48. rođendan, u odličnoj je formi. Za godinu dana izgubio je čak 20 kilograma.

Nije tajna da je Andrija u više navrata objavljivao rat kilogramima, ali su rezultati bili polovični. Tačnije, uspeo bi primetno da smrša, ali bi vrlo brzo vratio staru težinu.

Ovog puta je, izgleda, drugačije. Čini se da je problem trajno rešen.

- Sa dijetama sam završio, to je obična prevara. Ne treba da idete na dijetu, nego kod ljudi koji će vam prepisati kako da se hranite ceo život – posavetovao je Andrija sve one koji žele da smršaju, pa istakao:

- Na moje gubljenje kilograma nisu uticale ni poslovne obaveze, ni obaveze oko malog deteta. Jednostavno, to je samodisciplina. Sebi sam obećao: „Od sada do kraja života jedem zdravo”.

- Prežderavanje je vrsta zavisnosti. Prvo se morate skinuti sa zasićenih šećera, sa masti. To traje četiri do pet meseci. Znači, zaboravite na tešku i masnu hranu, na slatkiše.

Andrija Milošević otkrio je i šta se nalazi na spisku dozvoljenih namirnica.

- Nisam izbacio ništa što volim, samo određene namirnice više ne jedem zajedno, nego odvojeno. Ručam pečeni krompir, pečurke i salatu. Ceo život sam jeo crveno meso, a onda sam shvatio da mi to ne odgovara. Sada su mi riba i povrće osnova ishrane.

- Važan je jogurt. Takođe, prija mi da uz ručak popijem čašu crnog vina.

Osim što je prihvatio zdrav režim ishrane, Andrija Milošević se bavi i sportom, uživa u vožnji bicikla, a svima savetuje da obave redovne lekarske kontrole.

- Proverite krvnu sliku na šest meseci, a jednom godišnje uradite kontrolni pregled. Ko zna šta sve unosimo u organizam, vazduh je takav kakav je. Nažalost, ne živimo u skandinavskim zemljama i treba se paziti koliko god je to moguće – zaključio je.

Bonus video:

00:08

Andrija Milošević u izlasku

(Espreso/Hello/Milan Petrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.