VAŽNO OBAVEŠTENJE! Zatvoren most u Beogradu zbog Jelene Karleuše: Evo šta se dešava na ulicama glavnog grada
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

novo

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Zatvoren most u Beogradu zbog Jelene Karleuše: Evo šta se dešava na ulicama glavnog grada

Jelena je odrešila kesu

Objavljeno: 10:23h

Pevačica učinila nešto što nije viđeno na našim prostorima. Ona je poznata po tome da ne štedi kada je u pitanju njena karijera, pa je tako i sad uložila ogromnu sumu novca u ovaj projekat.

Jelena Karleuša se vratila u Beograd nakon kratkog odmora i odmah je nastavila vredno da radi i da priprema spot koji planira da pokloni publici na dan godišnjice od izlaska albuma "Alfa" i "Omega".

Kako prenose domaći mediji, Jelena je odrešila kesu i sprema. Po ceni i produkciji prevazići će i onaj koji je Karleuša snimila prošle godine za pesmu “Karly b*tch”, iako su mnogi mislili da je to nemoguće. najskuplji video spot koji je ikada snimljen na ovim pristorima. Jelena će ekranizovati pesmu "Benga" i već danima snimane su spektakularne filmske scene na nekoliko lokacija u Beogradu.

Jelena Karleuša je bila glavna tema
Jelena Karleuša je bila glavna temafoto: Petar Aleksić

- Ovakav spot još nije viđen kod nas. Poznato je da JK ruši granice kad je u pitanju video produkcija, pa će tako biti i ovog puta. Snima se već nedelju dana sa domaćom i stranom filmskom tehnikom i ekipom na nekoliko lokacija u gradu. Radi se i po 20 sati dnevno od ujutru do uveče, nema stajanja. Jedna od lokacija je i Luka Beograd, a ko je pažljivo gledao prethodni Jelenin spot zna da se na tom mestu završio video za “Karly b*tch” sa njenom kosom koja je virila iz gepeka. Zbog snimanja je zatvoren na nekoliko sati i jedan most u Beogradu zbog čega su bile potrebne posebne dozvole, a iznajmljen je i trkački automobil. Koristili su se i najsavremeniji dronovi i teleskopska dizalica. Ekipa na setu broji skoro 200 ljudi, a o Jeleninim kostimima i autfitima tek da ne pričam, ljudi će biti šokirani kad sve budu videli. Rekviziti su isto posebna priča, npr. šljkokičave puške, itd. Spot će izazvati mnoge kontroverze i polemiku u javnosti, ali JK je spremna i navikla na to već unapred - ispričao je izvor sa snimanja za "Kurir".

1 / 16 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Podsetimo, Jelena Karleuša iza sebe ima karijeru dugu skoro tri decenije, a u njenom slučaju "trajanje" i brojni hitovi nisu dovoljno snažan argument za ljude koji je osporavaju.

Popularna pevačica putem društvene mreže Instagram pozabavila se fenomenom popularnosti njenog muzičkog čeda "Benga" sa novog albuma "Alfa".

Jelena Karleuša iza sebe ima karijeru dugu skoro tri decenije
Jelena Karleuša iza sebe ima karijeru dugu skoro tri decenijefoto: F.S./ATAImages

- Kada su prošle godine izašli albumi "Alfa" i "Omega", pesma "Benga" bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za "skip pesmu". Desio se i presedan u istoriji šou biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na Iksu napiše da je pesma citiram "neslušljiva" i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj, iako je pesmu napisao i za to dobio honorar. Pesma "Benga" po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve brojke i pregledi. Jedino šta je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je "hejt". Javne ličnosti su se utrkivale da daju svoj uglavnom negativan sud i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pesma "Benga" beleži skok slušanosti od osamsto odsto po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao njslušanija pesma leta. Bilo je potrebno godinu dana da pesma "eksplodira" na TikToku i ja sam je uvrstila na spisak pesama na koncertima. Da, čak sam je i ja povremeno bila izbacila (smeh). Sada "bengamo" zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana - istakla je Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram, pa se osvrnula na druge nove pesme, ali i numere sa njenih starih albuma:

- Istu sudbinu predviđaju za pesme "Takita", "Lucifer", "Blok", "Nepogrešivo"... One su nove najbolje. Uostalom, neke moje pesme poput "So", "Manijak", "A pa pa", "A ti si dobro zdrav i živ", "Zar ne" itd. čekale su decenijama da postanu ogromni hitovi. To očekujem od pesme "Cicija", "Oko crno", "Lepa mlada", "Veštice vile" - zaključila je ona na pomenutoj društvenoj mreži.

Bonus video:

20:02

VEČERNJI DNEVNIK 23.07.2024

(Espreso/Kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.