Ovako je prvi muž Hrvatice pričao o krahu braka: Ona se sada razvodi i od drugog, a tek sad isplivalo da...
Indira Levak, Foto: M.P./ATAImages

teško je to bilo

Ovako je prvi muž Hrvatice pričao o krahu braka: Ona se sada razvodi i od drugog, a tek sad isplivalo da...

Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam - ispričao je Narcis

Objavljeno:

Pevačica Indira Levak razvodi se od supruga Miroslava nakon 11 godina braka.

Indira Levak se tim povodom, tokom jučerašnjeg dana, oglasila se na svom Instagram profilu saopštenjem.

- Osećam potrebu da kao javna ličnost koja sa vama svakodnevno deli poslovne i privatne trenutke, podelim i ovu vest. Moram vas obavestiti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja doneli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote, odvojeno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju ostajemo poslovni partneri i prijatelji - poručila je Indira Levak na Instagramu.

Inače, Indiri je ovo bio drugi brak, a ranije je bila devet godina u braku s Narcisom Mujkićem. Upoznali su se 2000. u Makarskoj i nakon godinu dana su izgovorili 'da'. Kada su se razveli, Narcis je rekao kako je on kriv za sve jer nikada nije bio uz Indiru kada ga je trebala.

Indira Levak
Indira Levakfoto: M.P./ATAImages

- Indira nije ništa kriva. Uvek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvatao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam - ispričao je Narcis 2010. za Extru.

Da podsetimo, Indira je nedavno pričala o nesuglasicama u svom braku.

- Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam Devica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede - istakla je Indira.

Indira Levak
Indira Levakfoto: Instagram printscreen/indiralevak

- Mene muškarci veoma vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga, bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: „Šta ću ja sa pevačicom?" A ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da dođe u 12 časova, a stigao je tek u 19, oklevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pesme. Verujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu reč u kući. Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene - ispričala je Indira.

Bonus video:

03:50

BILA JE U VENČANICI, TRUDNA, ALI JE PROSLAVILA RAZVOD BRAKA! Jelena šokirala pričom: Žurka je zvala Trauma evo kako je izgledala

(Espreso/Blic/Filip Jovanović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.