Lepe Srpkinje odlepile za Radovanom: Trudio se da sakrije bivše devojke, ali nije uspeo, evo sa kojim damama je bio
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OPA BATO!

Lepe Srpkinje odlepile za Radovanom: Trudio se da sakrije bivše devojke, ali nije uspeo, evo sa kojim damama je bio

Radovan je svoj život držao u tajnosti, a ljubio je tri poznate koleginice

Objavljeno: 10:04h

Glumac Radovan Vujović nedavno je postao otac, kada je njegova izabranica Valentina Tanasković na svet donela ćerku Olgu.

Dramski umetnik, svoj privatni život vešto krije od javnosti, a poznato je jedino da njegova izabranica studira medicinu. I pre Valentine, Radovan je svoj život držao u tajnosti, a ljubio je tri poznate koleginice.

Anja Alač

Glumica Anja Alač, ćerka je glumcie Vesne Čipčić. Ona je trenutno u braku i ima dvoje dece sa poznatim umetnikom Andrejem Josifovskim zvanim Pijanista.

Radovan Vujović
Radovan Vujovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, Anja i četiri godine stariji Radovan bili su zajedno nekoliko godina. Upoznali su se u pozorištu 2009.

- Upoznali smo se na predstavi "Petar Pan" u kojoj on igra naslovnu ulogu, a ja Vendi. Ali privatno Raša nije poput Petra, dečaka koji ne želi odrasti i celi život leti po Nedođiji sa Zvončicom. Baš suprotno, on je ozbiljan, ali i veseo i jako duhovit - rekla je.

Ljubav nije bila na prvi pogled, ali su se vremenom zbližili.

- Dok smo pripremali predstavu lepo smo se družili, a potom je to prijateljstvo spontano preraslo u ljubav - govorila je Anja, pa je otkrila i čime ju je osvojio.

- Raša me je privukao jakom energijom i duhovitošću. On je sličan meni i zapravo je moja srodna duša - objasnila je.

Anja ALač
Anja ALačfoto: Antonio Ahel/ATAImages

U jednom od svojih retkih intervjua gde se dotakao privatnog života i ljubavi sa Anjom Alač, Radovan je rekao da je Anja osoba koja jako dobro utiče na njegov karakter.

- Umem da budem brzoplet i da burno reagujem, a ona je tu da me smiri. Osvojila me je svojom vedrinom i pozitivnim stavom prema životu, a veza sa njom je nešto vrlo lepo u čemu svakog dana uživam - rekao je.

Posle raskida nisu govorili o razlozima za kraj veze.

Milena Radulović

Posle raskida sa Anjom, Radovan je 2015. godine uplovio u vezu sa još jednom koleginicom Milenom Radulović, koja je od njega mlađa 11 godina.

Važili su za jedan od najskladnijih parova i tokom svoje romanse često su putovali zajedno, a zajedničke trenutke delili su sa pratiocima na društvenim mrežama.

Milena Radulović
Milena Radulovićfoto: Stefan Tomasevic/ATAImages

- Nema šanse da se nas dvoje nekada slikamo za novine, jer nismo od onih parova koji će svoju ljubav i intimu deliti s drugima. To treba da bude samo naša stvar i da nikog drugog ne zanima - ispričao je glumac jednom prilikom.

Iako su mnogi očekivali da će njihova veza biti krunisana brakom, oni su 2020. iznenadili javnost raskidom. Bez obzira na kraj ljubavi, Milena i Radovan ostali su prijatelji.

Milena danas uživa u vezi sa muzičarem Ognjenom Jankovićem, frontmenom grupe Beogradski sindikat.

Nada Macanković

Mnogi se ne sećaju da je pre Milene Radulović Radovan zaveo i lepu glumicu Nadu Macanković, koja je danas udata za Bojana Janića sa kojim ima dvoje dece.

Nada Macanković
Nada Macankovićfoto: Zorana Mandic/ATAImages

Njihova ljubav je počela diskretno u glumačkim krugovima, da bi posle izvesnog vremena počeli da se pojavljuju zajedno na javnim mestima.

Bonus video:

00:57

Venčanica Jovane LJubisavljević

(Espreso/Kurir.rs/I.M./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.