Nataša iz Požarevca se razvodi od bogatog sportiste: Velikoj ljubavi došao kraj, a napustila je Srbiju kao anonimus
Foto: Printscreen Instagram/natasastankovic__

ŠTETA

Nataša iz Požarevca se razvodi od bogatog sportiste: Velikoj ljubavi došao kraj, a napustila je Srbiju kao anonimus

Posle četiri godine braka par je stavio tačku na svoju ljubav

Objavljeno: 13:13h

Nataša Stanković je Srpkinja kojoj je pošlo za rukom da postane velika zvezda u Indiji.

Ova lepotica iz Požarevca je u daleku Indiju otišla pre više od decenije, a ne samo da se probila u vrh tamošnjeg šoubiznisa, već se i udala za čuvenog indijskog igrača kriketa Hardika Pandju. Nažalost, posle četiri godine braka par je stavio tačku na svoju ljubav.

U indijskim medijima već nekoliko nedelja unazad spekulisalo se o tome da su supružnici rešili da nastave odvojenim putevima, a 18. jula Nataša i Hardik su se i sami oglasili na Instagramu i potvrdili ove glasine.

"Oboje smo dali sve od sebe, ali verujemo da je razlaz u najboljem interesu za oboje. Ovo je bila teška odluka za nas, s obzirom na radost, uzajamno poštovanje i zajedništvo koje smo imali dok smo gradili našu porodicu. Blagosloveni smo Agastjom, koji će nastaviti da bude centar našeg života i oboje ćemo biti uz njega kako bismo mu pružili sve što možemo da bi bio srećan", napisali su bivši supružnici.

Nataša se sa sinom vratila u Srbiju
Nataša se sa sinom vratila u Srbijufoto: natasastankovic__ / Instagram

Nataša se sa sinom vratila u Srbiju, a da li je došla samo na odmor u rodnu zemlju ili će se ovde trajno vratiti, vreme će pokazati. S druge strane, Hardika već povezuju sa drugim ženama - indijski mediji preneli su vest o njegovom plesu sa bolivudskom glumicom Anjajom Pandaji na nedavnom venčanju milijardera Ananta Amambija i Radike Merčant. Navodno su ovaj sportista i glumica izgledali vrlo blisko i bili srce zabave.

Podsetimo, lepa Srpkinja se za Hardika verila u januaru 2020, a par je stao na ludi kamen tokom pandemije kovida.

U julu 2020. dobili su i sinčića Agastja, a sve do nedavno često su delili zajedničke fotografije i snimke. Da je ovaj razvod prilično iznenadan, svedoči i činjenica da su u februaru 2023. obnovili venčane zavete i napravili veliku svadbu.

Ova 32-godišnjakinja je 2012. po dolasku u Indiju radila kao model, ali već 2013. pojavila se u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha". Ova uloga otvorila je Nataši vrata indijskog šoubiznisa, te je nakon toga učestvovala u njihovom rijaliti šou "Bigg Boss", te u njihovoj verziji šoua "Ples sa poznatima".

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/natasastankovic__

"Kada sam stigla u Indiju, ja nisam znala čak ni engleski. Kada sam stigla, radila sam i rukama i nogama. Srećom, imala sam dobre cimerke koje su uvek bile pored mene. Tada nisam imala iskustva, a danas je već druga priča. Trebalo mi je 4, 5 meseci da ja uopšte uđem u konverzaciju sa ljudima, a hindi je došao još kasnije", ispričala je svojevremeno za TV Prva.

Bonus video:

49:19

REDAKCIJA 22.07.2024. 3. DEO

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.