Čime je srpski kralj bakra osvojio vatrenu brinetu? 2010. godine ga je opčinila, a sada ne mogu očima da se gledaju
Foto: Marko Prpić

ko bi rekao?

Čime je srpski kralj bakra osvojio vatrenu brinetu? 2010. godine ga je opčinila, a sada ne mogu očima da se gledaju

Hrvatica je tada bila u Beogradu, a evo i kojim povodom

Objavljeno: 11:59h

Poznata hrvatska pevačica Severina Vučković i njen bivši muž Milan Popović više puta su se našli u centru pažnje medija zbog bitke koju vode za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a malo ko zna kako su se zapravo oni upoznali i zavoleli.

Zgodna Hrvatica je tada bila u Beogradu, a evo i kojim povodom.

Upoznali su se u Beogradu, na Adi Ciganliji kada je Severina pevala na proslavi njegovog rođendana, u decembru 2010. godine.

Veoma brzo se među njima javila iskra ljubavi i uplovili su u romansku o kojoj je brujao region, a kako je i sama pevačica jednom prilikom govorila osvojio ju je jer je znao i da svira na gitari i znao je sve njene pesme.

Milan Popović
foto: Dado Đilas/Dragan Kadić

Prvi put su viđeni na dočeku 2011. godine u Budvi.

Kako se tada pisalo, nekoliko dana nakon toga Severina je "kralja bakra" dovela u Split i upoznala s majkom, a par je nakon toga otputovao na odmor na Maldive.

Četiri meseca nakon veridbe prvi je put objavljeno da je Severina trudna.

Zaprosio ju je na putovanju
Zaprosio ju je na putovanjufoto: Instagram/severina

Krajem 2012. dobili su sina Aleksandra. Iako su delovali veoma srećno, vest o tome da su raskinuli veridbu odjeknula i i srpskim i hrvatskim medijima.

- Kod nas nije bila upitna ljubav, voleli smo se, ne možeš iščupati srce iz grudi, ali i sami znate da ljubav nije dovoljna. Mi smo potpuno različiti - rekla je tada Severina, ali Milan nije odustajao od toga da se pomire:

- Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja poslednja i prva ljubav... Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svesni smo toga da je sreća našeg deteta važnija od toga jesmo li mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumijeva i harmoničnu i srećnu vezu nas kao roditelja. Mi nismo klinci da bismo se sada rastajali u strahu da ne propustimo neku bolju priliku - objasnio je tada Popović.

1 / 8 Foto: PRINTSCREEN/HAPPY, ANA PAUNKOVIĆ, Youtube

Seve je na to imala samo kratko da doda sledeće:

- Lepo je da se čovek trudi.

2013. godine par ipak odlučuje da se raziđe i od tada traje borba za starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom.

Inače, ugledni srpski biznismen Milan Popović dobio je u februaru peto dete - četvrtog sina.

- Srpski kralj bakra i njegova 28 godina mlađa supruga Bojana posle sinova i ćerke , dobili su još jednog dečaka kome su dali ime Teodor Aleksandar - otrkiva dobro obavešteni izvor, pa dalje navodi:

- Porođaj je protekao u najboljem redu. Bojana i beba su dobro, a dečak je dobio sve najbolje ocene.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

49:19

REDAKCIJA 22.07.2024. 3. DEO

(Espreso/Nova/Prenela:M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.