Da li znate kako danas izgleda devojčica iz serije "Ranjeni orao"? Prošlo je 16 godina, a ona je sad prava lepotica
Foto: Printscreen/youtube/RTS Prikazuje

zanimljivo

Da li znate kako danas izgleda devojčica iz serije "Ranjeni orao"? Prošlo je 16 godina, a ona je sad prava lepotica

Serija "Ranjeni orao" i nakon mnogo godina i dalje je mnogima omiljena

Objavljeno:

Među omiljenim glumačkim parovima na domaćoj javnoj sceni svakako jesu Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović, koje smo voleli kao gospođicu Anđelku i zgodnog avijatičara u seriji "Ranjeni orao", a potom su glumili ljubavni par u seriji "Nepobedivo srce".

Ivan i Sloboda i dalje su mnogima omiljeni par sa glumačke scene, a oni su i privatno dobri prijatelji i u srećnim brakovima sa svojim dugogodišnjim partnerima Vojinom Ćetkovićem i Jelenom Tomašević.

Nedavno je ovaj glumački par podelio fotografiju sa svojom televizijskom ćerkom, odnosno mladom Teodorom Jelisavčić, koja je odglumila devojčicu koja traži da joj tata "puca ladoleže" na kraju serije, odnosno, najpre je tumačila malu Anđelku, a kasnije i njenu ćerku Jelkicu.

Sigurno se sećate ove divne i dirljive scene, a Ivan i Sloboda su se fotografisali s Teodorom na identičan način kao u toj sceni iz "Ranjenog orla" i očito je da je ona izrasla u prelepu devojku prirodne lepote.

Posle "Ranjenog orla", ona se potom pojavila u nekoliko televizijskih reklama, kao i u muzičkim spotovima, da bi 2013. godine zaigrala malu Keti u "Otvorenim vratima".

Bonus video:

00:22

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

(Espreso/Glossy/M.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.