Konačno se oglasila i Branka Lazić: Nakon bure koja se podigla otkrila je u kakvim je odnosima sa partnerom
Branka Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bila je jasna

Konačno se oglasila i Branka Lazić: Nakon bure koja se podigla otkrila je u kakvim je odnosima sa partnerom

Lazićeva je progovorila za medije

Objavljeno:

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić, već neko vreme uživa u vezi sa Draganom Paunovićem, a nedavno je njen izabranik u javnost plasirao vest da je došlo do tajnog venčanja.

Medijima se obratila zakonita supruga Dragana Paunovića, Slađana Nikolić, koja je poslala njihove zajedničke fotografije na kojima se mogu videti srećni i nasmejani na putovanju sa naslednicom, a kako ističe Dragan više nije sa Brankom.

Naime sada se za "Blic" oglasila Branka, koja tvrdi da Slađana laže:

Branka Lazić
foto: Printscreen/instagram/laziccbranka

- Ona bi možda volela da je tako, ali nije. To nije tačno, ona laže, između mene i Dragana je sve u najboljem redu - rekla je Branka za "Blic".

Dragan o odnosu sa Brankom i Slađanom

- To su sve nameštaljke mojih saradnika... Ja Slađanu znam 30 godina, sarađivali smo, sada više ne radimo zajedno, ali smo dobri. Nismo u braku, ja sam se razveo 2018. godine od druge žene i sa ćerkicom sam sada bio na moru, pa je i Slađa išla s nama. Branka nije mogla jer je imala neki rođendan, malo je došlo do reči između njih dve. Branka je čula neke priče o nama od nekih drugih ljudi, koje nisu tačne, ali dobro - rekao je Dragan.

Branka Lazić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je nedavno potvrdio da mu je Slađana supruga, a sada je istakao da je u pitanju bila šala.

- U šali sam rekao novinarima: "Ma, pišite da mi je supruga".

Naposletku, Dragan je otkrio da li su Lazićeva majka i on i dalje u vezi i da li će biti tog venčanja koje se najavljuje.

- Jesmo, da kažem da je sve u redu. Ja sam kao neko ko živi u zemlji članici Evropske unije prijavio Branku kao svoju partnerku da bi mogla da boravi u Beču, ali nismo se venčali. Nama nije bitno venčanje, a ja imam poštovanja prema Branki jer je izgubila muža. Zato nisam išao zbog njene svekrve kod nje u kuću, samo sam bio gost kod Darka i ja to poštujem - zaključio je Dragan Paunović za "24sedam".

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.