Da li je ona najzgodnija voditeljka u Srbiji? Televiziju mnogi gledaju samo zbog nje, zgodna do bola i lepa kao san
Foto: Printscreen Instagram/anaradulovic

bomba!

Da li je ona najzgodnija voditeljka u Srbiji? Televiziju mnogi gledaju samo zbog nje, zgodna do bola i lepa kao san

Ona je danas sve očarala

Objavljeno:

Poznata i zanosna voditeljka Pinka Ana Radulović svakodnevno objavljuje fotografije na svom Instagram profilu, a ljudi koji je prate uvek sa nestrpljenjem iščekuju da vide neki njen novi stajling.

Ona je danas sve očarala kada je objavila fotografije u šarenoj letnjoj haljini, a njen bujni dekolte je bio i ovoga puta u prvom planu.

Nedavno je oduševila naciju u belom kompletu i to baš na žurki povodom kraja Elite 7, a sada je pokazala da joj odlično stoje i ove boje.

Ona je danas sve očarala
Ona je danas sve očaralafoto: Printscreen Instagram/anaradulovic

Pastelne boje na njenom preplanulom telu stoje kao saliene, a haljina sa golim leđima je pravi letnji hit koji će mnoge devojke u Srbiji obući ove sezone.

Ana ne bi bila Ana da nije malo provocirala muški rod. Voditeljkina bretela je pala sa ramena, a ona je to iskoristila da napravi vrele fotke koje su oduševile pratioce.

1 / 11 Foto: Printscreen Instagram/anaradulovic

Podsetimo, pored atraktivnog fizičkog izgleda i uspešne karijere koju gradi, Ana je uvek isticala da joj je obrazovanje bilo veoma važno.

"Znala sam oduvek da želim da imam završen fakultet, nekako zbog sebe, ali u tom trenutku sam izabrala da to bude ekonomija jer mi je to bila podloga za dalje da lakše izaberem čime ću se baviti, međutim novinarstvo sam krenula spontano i pronašla se, prelepo se osećam u ovom poslu i ne bih ga menjala ni za šta", kazala je voditeljka za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.