Najpoznatija bivša žena u Srbiji kupuje stan na luks lokaciji u Crnoj Gori: Posle razvoda uletela u dobar keš
Foto: Instagram printscreen/sf__fashion__style

FENOMENALNO

Najpoznatija bivša žena u Srbiji kupuje stan na luks lokaciji u Crnoj Gori: Posle razvoda uletela u dobar keš

Još pre sezone je pikirala stan u jednoj od najlepših zgrada

Objavljeno: 13:44h

Sonja Vuksanović kupuje stan u Porto Montenegru! S obzirom na to da je nedavno prodala kuću koju je dobila razvodom od bivšeg muža Ace Lukasa za 750.000 evra, odlučila je da novac uloži u nekretnine.

Već je kupila, kao što je Kurir pisao, dva stana u Beogradu, a kako je čest gost u jednom od najluksuznijih mesta u Crnoj Gori, Sonja je odlučila da više ne plaća iznajmljivanje apartmana, već da sebi kupi nekretninu u pomenutom mestu.

Kako je rekao za Kurir radnik iz restorana gde je ona čest gost, još pre sezone je pikirala stan u jednoj od najlepših zgrada, za koji je spremna da iskešira između 200.000 i 300.000 evra.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/sf__fashion__style

- Sonja je u pregovorima za stan u jednoj od najlepših zgrada ovde. Kako sam čuo, stan ima oko 50 kvadrata i pogled, naravno, prema moru, dok se ispred same zgrade nalazi veštačko jezero. Ona stalno ovde dolazi, nebitno je doba godine. Nekad dođe sama i provede ovde nekoliko dana, nekad s ćerkom. Razne priče je prate, ali ona se ovde ponaša sasvim normalno i prijatna je žena - govori sagovornik.

Na pitanje da li će kupiti nekretninu u kešu ili na kredit, on je rekao:

- Za tu informaciju ne znam. Postoje šanse da kupi na kredit i da nešto stavi pod hipoteku, a može i u kešu. Tu informaciju ne znam - dodao je izvor Kurira.

Bonus video:

44:54

REDAKCIJA 18.07.2024. 3. DEO

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.