Stefan se golišav pohvalio plenom: Voditelj RTS-a pokazao koliko je vešt, žene obliće vas hladan znoj od prizora
Foto: Espreso

opa bato!

Stefan se golišav pohvalio plenom: Voditelj RTS-a pokazao koliko je vešt, žene obliće vas hladan znoj od prizora

Evo kako puni baterije za vreme ovog leta

Objavljeno: 08:55h

Stefan Popović protekle dane provodi u Crnoj Gori. Voditelj RTS-a maksimalno uživa u letnjim čarolijama, a pokazao se i kao odličan ribolovac.

Stefan redovno trenira i u teretani i često rekreativno igra košarku, zbog čega se može pohvaliti savršenim izgledom.

Voditelj javnog servisa je u Jadranu prvi put lovio harpunom. I bio je u tome više nego uspešan, jer je ulovio jegulju. Stefana uskoro očekuje nove obaveze na RTS-u i nova snimanja, a ovaj odmor u Crnoj Gori mu je bio mali predah od posla.

Voditelj javnog servisa je u Jadranu prvi put lovio harpunom
Voditelj javnog servisa je u Jadranu prvi put lovio harpunomfoto: Privatna arhiva

Podsećamo da je Stefan po obrazovanju diplomirani novinar, a odrastao je i dugo je živeo u Australiji. Jedan meč Novaka Đokovića u Melburnu njemu je promenio život.

Naime, Popović je ranije bio voditelj i u Australiji, ali kada je jednom prilikom snimljen kako motiviše publiku da na Đokovićevom meču u Melburnu što jače navijaju, on je tada privukao veliku pažnju, a ispostaviće se kasnije da mu je upravo ta situacija doprinela da on privuče pažnju i čelnika RTS-a, među kojima i Olivere Kovačević, koja je bila glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS-a.

1 / 9 Foto: Privatna arhiva

– Ma, meni je sve to simpatično. Naravno da sam privukao pažnju kada sam gledao da budem vođa navijača, da teram ljude da navijaju. Neki su se pitali: "Ko je ovaj što nas tera da navijamo?" Neki su bili mirni. A poenta priče je da su ljudi nakon mene počeli da navijaju. Pa je ona cela masa krenula. Poštovao sam protivnika, nisam pričao tokom poena - rekao je Stefan jednom za Espreso i tada nam je otkrio i kako je uopšte upoznao Oliveru Kovačević.

Olivera Kovačević
Olivera Kovačevićfoto: Kurir

– Olju i mene je upoznao jedan kolega, oni su tada tražili voditelja za jednu drugu emisiju i tada nije bio trenutak, mislim da nisam bio za tu emisiju koja se tada planirala, ali ostali smo u kontaktu i kada se pojavila ta prilika za "Pesmu za Evroviziju" da traže dva voditelja iz dijaspore, srpskog porekla, setila se mene, jer sam tada bio viđen na tenisu kada je Novak Đoković igrao finale na "Australia Open"-u.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

04:40

Klaudija Teni, govor

(Espreso / M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.