Prelepa vest oduševila naciju: Jovana Stojiljković (32) i Goran Bogdan (43) postaju roditelji
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

čestitamo

Prelepa vest oduševila naciju: Jovana Stojiljković (32) i Goran Bogdan (43) postaju roditelji

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumice je sada mnogo jača

Objavljeno: 10:17h

Glumica Jovana Stojiljković je trudna i čeka prvo dete sa svojim partnerom, glumcem Goranom Bogdanom.

Bogdan i Jovana su se zajedno pojavili na jednom događaju u Hrvatskoj, pa je bilo jasno da par čeka prvo dete, te da je glumica u poodmakloj trudnoći, tvrdi Informer.

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumica, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", u jednom trenutku je prekinura, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog, te su obnovili vezu krajem 2021. godine, samo nekoliko meseci nakon raskida.

1 / 7 Foto: F.S./ATAImages

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković odavno su otpočeli zajednički život u Beogradu, a Zagrepčanin voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

- Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beogađane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrim imam osećaj da me tera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba -govorio je.

Bonus video:

46:19

REDAKCIJA 17.07.2024. 2. DEO

(Espreso/Telegraf/Informer/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.