ZAHTEVALA DA SE UKINE OVAJ SNIMAK: Uhvatio je striper otpozadi u emisiji pa sevnuo minić, Srbi su tada bili u šoku
Foto: Print Screen Youtube

FENOMENALNO

ZAHTEVALA DA SE UKINE OVAJ SNIMAK: Uhvatio je striper otpozadi u emisiji pa sevnuo minić, Srbi su tada bili u šoku

Onda se i ona oglasila i sve objasnila

Objavljeno:

Pesma "Pitala sam popa" dostigla je neverovatnu popularnost nakon što je na jednoj televiziji emitovan snimak na kom se Veri Matović tokom izvođenja iste prikrada striper, izvodi prljavi ples sa njom, a zatim je hvata za noge i podiže u vazduh.

Verujemo da se svi sećate da su tada jedni oštro osudili sve ono što se odvilo pred kamerama, dok su se drugi slatko nasmejali ovom klipu.

Šuškalo se i da je pevačica bila smrtno ljuta zbog svega što se desilo.

Nekoliko godina kasnije, progovorila je i sama akterka ovog video zapisa, a možemo primetiti po izjavi da ju je ovaj snimak baš naljutio.

Pesma 'Pitala sam popa' dostigla je neverovatnu popularnost
Pesma "Pitala sam popa" dostigla je neverovatnu popularnostfoto: Print Screen Youtube

- Poludela sam! Krivo mi je bilo što me je taj čovek povukao. To je ružno bilo. Ja u kratkoj suknjici. Od tada ne nosim kratke suknje - izjavila je Vera 2019. za "Kurir" pa dodala:

- Da sam odreagovala, tek tada bi nastao skandal. Bio bi haos, Vera ga udarila. To je toliko planulo, buknulo, ta pesma je otišla u gledanost preko pet miliona - dodala je Matovićeva, ističući da je njoj sve to jako smetalo iako bi neko drugi na njenom mestu doživeo kao dobar marketing. Čak sam i molila da mi skinu taj spot i skinut je. Nisam osoba koja na taj način privlači pažnju.

Šuškalo se i da je pevačica bila smrtno ljuta
Šuškalo se i da je pevačica bila smrtno ljuta foto: Print Screen Youtube

Podsetimo, ovih dana svi bruje o Veri Matović i NBA zvezdi Luki Dončiću koji je digao Srbiju na noge. Naime, Slovenac je snimio novu reklamu za brend Majkla Džordana, a usput je proslavio jedan srpski narodnjak. Reč je o pesmi Vere Matović "Miki, Milane".

Oglasila se i pevačica tim povodom.

- Toliko me je obradovalo, ceo svet peva pesmu, pa i Luka Dončić, on je uz svaku trojku puštao tu pesmu, počastvovana sam. To je stvarno nešto... Volela bih da stupim u kontakt s njim, on je veliki Srbin, ne znam šta da kažem... Luka je uz svaku trojku puštao moju pesmu i za ponos je - rekla je Vera za Pink.rs, a o tome što će njena pesma sada biti popularnija nego ikad i širom Amerike imala je da poruči:

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Amerika je mnogo ranije bila aktuelna, slali su mi spotove i džinglove gde operski pevači pevaju na srpskom jeziku ''Miki, Milane'', a ovo sad je još jedan plus i uspeh - rekla je pevačica.

Bonus video:

00:57

CELA DONJA VILICA MI JE PUKLA, MESO MI JE BILO NA ZUBIMA! Vera Matović PRVI PUT progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.