"DOBRA JE RIBA, ŠTA BI TI FALILO?" Svi su pričali o razvodu, a ovako je Katarina reagovala, šok
Foto: Privatna arhiva

SVI DETALJI

"DOBRA JE RIBA, ŠTA BI TI FALILO?" Svi su pričali o razvodu, a ovako je Katarina reagovala, šok

Čak je želela da budu daleko slobodniji.

Objavljeno:

Danas su Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica šokirali se fotografijama na kojima su potpuno obnaženi. Ipak, ovo nije prvi put da su njih dvoje skloni takvim šokantnim situacijama.

Ali bilo je interesantno i kako je Katarina reagovala kada se Ljuba snimao sa makedonskom koleginicom Kristinom Dimitry. Zbog snimanja ovog spota pokrenute su priče da se Perućica razvodi, ali od toga nije bilo ništa.

Posle snimanja spota sa Kristinom se pokrenula priča o razvodu, pošto kažu da su bili previše bliski, ali moram sve da razočaram od toga nema ništa. Ne puštam ga ja tako lako. Šalu na stranu, meni je sve to sasvim u redu, i moram da ti otkrijem ja sam delimično kriva za njihov duet. Kada ga je Kristina pozvala da gostuje u pesmi odmah sam mu rekla da pristane, videla sam je malo pre toga kod Amidžića i bila sam u fazonu dobra je riba šta bi ti falilo. Volim kada snima nešto da je okružen lepim i atraktivnim devojkama, to u svakom slučaju lepše izgleda, a i meni daje motivaciju da se ne zapustim kao pojedine žene kada se udide pored voljenog muškarca, ovako znam da se uvek neka mota oko njega, pa moram i ja malo da se trudim - rekla je tada Katarina za Espreso.

Nakon skandaloznih fotografija Katarina za Espreso
Nakon skandaloznih fotografija Katarina za Espresofoto: Privatna arhiva

Kristina i Ljuba su imali i nastup na jednom festivalu, a Katarina je posle tog nastupa bila nezadovoljna, ali zbog toga što dvoje kolega tokom izvođenja duetske pesme nisu bili prisnijji na sceni.

Nakon skandaloznih fotografija Katarina za Espreso
Nakon skandaloznih fotografija Katarina za Espresofoto: Printscreen:instagram/kristina.dimitry

– Kada je bio taj festival, poslali su mi link da ih gledam i kada se završio nastup, prvo sam ih kritikovala da su bili drveni. Ja sam očekivala da će biti malo prisniji, da će on nju da uhvati za struk, da je privuče ka sebi, da to bude malo više seksi. Ovako su bili mnogo fini, pa sam ih kritikovala - rekla nam je tada Katarina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/M.V. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.