U KAKVIM JE ODNOSIMA TANJA BOŠKOVIĆ SA SNAHOM I ZETOM? Pred njima ovo nikada ne radi, evo kako stvari funkcionišu
Tanja Bošković, Foto: Milos Tesic/ATAImages

iskreno

U KAKVIM JE ODNOSIMA TANJA BOŠKOVIĆ SA SNAHOM I ZETOM? Pred njima ovo nikada ne radi, evo kako stvari funkcionišu

Glumica je otvoreno govorila o porodici

Objavljeno:

Glumica Tanja Bošković iz braka sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima sina Đorđa i ćerku Lanu.

Oboje su u srećnim brakovima, a glumica do sada nije želela preterano da priča o zetu Stefanu, koji je personalni trener i snahi Katarini koja je lekar, a koji su za nju isto što i njena deca.

- Žena kuća - to su moja ćerka i moja snaja. One su stub svega najboljeg u porodici. A moj zet i moj sin su dva ozbiljna muškarca koja su dozvolila da budu fenomenalni pratioci, obožavaoci moje snaje i moje ćerke. Ja tako mislim, žene su definitivno oslonac ovog sveta. Uopšte nisam feministkinja, ali da su se muškarci pitali, ovaj svet bi se odavno raspao. Sva sreća pa imaju majke, žene, sestre da od njih naprave dobre ljude - rekla je glumica.

Kako je otkrila, sa zetom i snahom nikad nije imala nesuglasice, ali je sinu i te kako znala da stavi do znanja kad joj se nešto ne dopada.

- Sve me izbaci iz takta, može da me poludi šta god hoćete. Ali sam naučila da prećutim, da pred svojim zetom spustim ruke i otćutim, pa u svojoj glavi govorim "Nedotupavna glupačo, umukni i zaboravi". Pred snajom nikad glas podigla nisam, niti ću. Umem da ukorim Đorđa kad nešto nisam zadovoljna kako je on odreagovao prema Katarini u mom prisustvu. Umem da ga streljam pogledom - kaže Tanja.

Kako je već poznato, Đorđe živi u Americi sa svojom suprugom Katarinom, sa kojom se nedavno ostvario u ulozi roditelja, a Tanja je sada priznala da joj ne pada teško što je on daleko.

- Ne pada teško. Evo zašto. Prvo, srpske majke često opterećuju svoju decu svojim odsustvom, kao i svojim prisustvom. Učili smo ih od malih nogu, tako sam i sama učena - kad negde odeš, otišao si. Uživaj u tome što je tamo, ne javljaj se ni po koju cenu sem ako je neka teška frka. Tad zovi, inače ne - rekla je ona, pa dodala:

- Njegov život je ispunjen tamo, šta sestra i majka pate? Ne pate, uživaju u tome što je njemu dobro, što je srećan i zadovoljan. To je naša ljubav, tome mi služimo, da Katarinu i Đorđa volimo što su tamo, oni su tako izabrali. Nije pravično da našu decu držimo uz nas, oni imaju pravo na svoje izbore i treba ih u tome podržavati i da ih ne obaveštavamo o svojim strašnim čežnjama.

Ona je potom objasnila šta je mislila pod tim da je deca ne zovu kad odu negde.

- Kad deca odu na putovanja, letovanja, na to mislim, nemoj da me zoveš. Ja sam skočila kad me je Lana zvala sa ekskurzije, odmah sam pomislila šta se desilo. Taman posla da sam mislila na presecanje komunikacije, ali ovako na putovanja, uživajte tamo, šta imaš da mi se javljaš - ispričala je glumica u emisiji "U krugu porodice".

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.