ANĐELA ŠPARAVALO DOBILA JEZIVE PRETNJE OD OCA: Otkrila sve detalje drame sa porodicom, ovo je zaiasta šokantno
Anđela Šparavalo, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVI U NEVERICI

ANĐELA ŠPARAVALO DOBILA JEZIVE PRETNJE OD OCA: Otkrila sve detalje drame sa porodicom, ovo je zaiasta šokantno

Anđela je potom otkrila da li se čula sa nekim članom porodice od sinoćnjeg haosa, otkako joj se majka zbog svih reči u studiju onesvestila.

Objavljeno:

Tokom sinoćnje emisije "Finalna izbacivanja", Anđela Šparavalo otkrila je šokantne detalje susreta sa porodicom, tj. majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom otkako je napustila "Elitu", ističući da su je ucenili da govori loše o Bojani Pavlović.

Naime Anđela Šparavalo, sada je stigla na superfinale "Zadruge 7 - Elite" kako bi dočekala svoju devojku Bojanu, te je otkrila da se jako teško oseća.

- U teškoj sam situaciji, ali pored svega, došla sam da sačekam Bojanu...Nismo se čule majka i ja, ona je mene ostavila ovde, otišla je za Aranđelovac. Ja sam prespavala kod Stefani Grujić, njena majka je predivna majka, zahvalna sam i njoj i Stefani. Dala mi je njene stvari i šminkala sam se kod nje, dok se ne snađem - rekla je Anđela.

Anđela Šparavalo progovorila o drami sa roditeljima
Anđela Šparavalo progovorila o drami sa roditeljimafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Anđela je potom otkrila da li se čula sa nekim članom porodice od sinoćnjeg haosa, otkako joj se majka zbog svih reči u studiju onesvestila.

- Nisam se čula ni sa jednim članom porodice. Ja ne želim da mene neko deli na pola. Htela sam da popričam i da budem kod njih, oni su mene ucenjivali. Kada su bili reklame, ne znam da li ste videli kako je otac nasrnuo, povukao me je za ruku, oteo telefon i rekao mi je: "Kreni kući, ubiću te", ja sam otrčala kod Stefani i to je to. Naravno da se osećam teško, mnogo mi je teško - rekla je ona, a onda je otkrila da li je stupila u kontakt sa bratom:

Anđela Šparavalo otkrila da je roditelji ucenjuju
Anđela Šparavalo otkrila da je roditelji ucenjujufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Poslao mi je neku poruku, moram to posle da otvorim, videću, naravno da ću da stupim s njim u kontakt. Ne znam da li ga ucenjuju roditelji da se ne čuje sa mnom, ni to isto ništa ne znam, znam da su ga odveli iz stana kad sam ušla u kuću, nisu hteli da mi ga dovedu. Ja sam htela normalno da razgovaram, ali oni nisu hteli, s njima ne može normalno da se razgovara.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic/D.N. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.