DOŠLE NA TELEVIZIJU PREKO ONE STVARI? Lea Kiš je tada ponizila ove voditeljke, Srbi su danima brujali, a onda...
Foto: G.G./ATAImages

ko se seća?

DOŠLE NA TELEVIZIJU PREKO ONE STVARI? Lea Kiš je tada ponizila ove voditeljke, Srbi su danima brujali, a onda...

Dobila je i hitan odgovor

Objavljeno:

Voditeljka Lea Kiš na malim ekranima je od svoje 18 godine i jedno je od omiljenih TV lica u našoj zemlji.

Prvo je bila deo informativnih emisija na TV Beograd, a onda je na TV Politika postala urednik jedne informativne emisije.

Emisija „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“ je počela sa emitiju na RTS, a posle toga na Pinku. Voditeljka je bila deo RTS-a 15 godina, a onda je punih 14 godina svoju emisiju emitovala na TV Pink.

Lea Kiš je tokom rada na TV Pink uspela da završi fakultet političkih nauka, a onda završi i doktorske studije iz oblasti medija i komunikacije. Ostvarila se i kao majka i supruga i danas uživa u životu.

Verujemo da se svi sećate skandala iz 2023. godine, kada je Leina izjava povredila mnoge voditeljke u Srbiji, mahom one koje vode rijaliti.

Lea Kiš u mladosti
Lea Kiš u mladostifoto: Youtube

Ona je 2023. godine gostovala u emisiji „Ispovest“ u kojoj je ispričala da joj smeta kada neko od rijaliti zvezda postane voditelj, kao i da takve osobe ne smatra svojim kolegama.

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni ‘zdravo koleginice’ jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu je spavala sam deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja - rekla je Lea i dodala.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- To je sramotno za našu profesiju, onda imate tabloide koji to podrže i vi posle dve godine pomislite da je moguće da neko bez znanja dobije priliku da nešto predstavlja na ekranu, bilo koja televizija, sa nacionalnom frekvencijom, privatnom – nije bitno bitno je da smo mi sami učinili to da naša profesija više ne postoji i da je televizijski novinar profesija koju može da radi svako - ispričala je Lea Kiš.

Nakon toga joj je koleginica Ivana Šopić odgovorila, budući da je ona posle rijalitija postala voditeljka. Nije joj ostala dužna već je jako udarila.

- Neko može da se uvredi kada ga nazovu voditeljka! Verovatno se vređa onaj kome je voditeljski posao da svojim gostima služi slane rolate i na silu se smeje, kao mnogi koji su prozivali nas voditelje iz rijalitija. Ja opet kažem, nek dođe bilo ko od tih voditelja koji služe meze i smeju se iz čista mira, da odrade emisiju koju ja vodim. Smatram da sam ultra talentovana jer sam bez iskustva uspela da budem to što sama sada - rekla je ona i dodala:

Nakon toga joj je koleginica Ivana Šopić odgovorila
Nakon toga joj je koleginica Ivana Šopić odgovorilafoto: Petar Aleksić, ATA images

- Oduvek sma bila hraba...nikad nisam razmišljala šta bi bilo kad bi bilo već sam se uvek za sve u živou usudila! To je i moj savet mladim devojkama - rekla je ona tada za Alo.

Bonus video:

07:37

Prva zajednička izjava Anebele i GagIJa nakon pomirenja

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.