INDI NIKAD ISKRENIJE O VEZI SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Otkrila kad je sve počelo i kako se nosi s komentarima okoline
Indi Aradinović i Zoran Marjanović, Foto: Nemanja Nikolić

otvorila dušu

INDI NIKAD ISKRENIJE O VEZI SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Otkrila kad je sve počelo i kako se nosi s komentarima okoline

Romansa, objašnjava ona, traje već mesecima

Objavljeno:

Pevačica Indira Indi Aradinović poslednjih dana našla se u fokusu zbog svog odnosa sa Zoranom Marjanovićem, kompozitorom i aranžerom kog i godinama već prati tragedija koja se odvila u Borči, odnosno ubistvo njegove ondašnje supruge Jelene. Otvorivši dušu na tu temu, Aradinovićeva je otkrila brojne detalje svoje privatnosti, ali se i dotakla noviteta koje priprema na poslovnom planu.

Upitana najpre da li joj prija trenutna pažnja, istakla je kako je i nije očekivala, iako je poznata ličnosti.

- Negde, u jednu ruku, prija, naravno, jer sam ipak javna ličnost, ali nisam očekivala, iskreno. Pa za mene je to onako, da kažem, sveže, ali opet kažem ništa novo, zato što Zoran i ja smo već mesecima u toj nekoj našoj romansi ili kako to već zovete. I ta ljubav se pretvorila u nešto mnogo kreativnije, to je posao, biznis, pesme i ideje koje se rađaju svakim danom sve više i više - rekla je za jedne medije ona, pa je potom otkrila kako je odreagovala pošto je javnost saznala za njih dvoje.

Indi Aradinović o vezi sa Zoranom Marjanovićem
Indi Aradinović o vezi sa Zoranom Marjanovićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

„Bog za mene stvarno ima plan!"

- Neko sam ko je vrlo spreman na sve u životu, ja sam spremna rođena, ja se ničega i nikoga ne bojim sem Boga i za mene je to nešto lepo, ljubav je lepa stvar. Sad, meni naravno ne mogu da pripadnu neke normalne situacije, nego tako malo složenije, kao što je i ova. I onda sam prihvatila da Bog ima stvarno plan za mene, ovo je za mene neka predsudbinska igra. Ne igra, nego znakovi pored puta da stvarno Bog nije zaboravio na mene, da ima ozbiljan plan - objašnjavala je „Telegrafu", pa se zatim dotakla članova svoje porodice, odnosno njihovih reakcija i stavova spram svega što se dešava.

- Mojoj majci sam rekla, da, pripremila sam je. Naravno da je bila iznenađena i u šoku, naravno, ali nije istina da nas dve nemamo kontakt i da ne razgovaramo. Ja moju majku volim najviše na svetu i njeno mišljenje mi znači, ali ja podršku ni od koga ne tražim jer ja živim sama svoj život i krojim ga, a svima onima koji su me izveli na put hvala i zato sam ja takva kakva sam danas... Rekla mi je (majka) da ne pričam puno u javnosti, da je ona naravno srećna kada sam ja srećna i da je njoj bitno da je njeno dete najsrećnije. Uz to se poveže i moj rođendan, 4. jula. Sada ide i Zoranov rođendan tako da moraće da bude prilika za viđanje, za neko proslavljanje novog života i ja se nadam uspeha ovih koji sada dolaze, ovih pesama i razloga za slavlje - izjavila je pevačica.

Sa komentarima okoline, s druge strane, uopšte se ne bori - jer na njih nimalo pažnje ne obraća.

Indi Aradinović otkrila koliko dugo su ona i Zoran zajedno
Indi Aradinović otkrila koliko dugo su ona i Zoran zajednofoto: Nemanja Nikolić

- Ne, ja sam na sve nekako naviknuta, predosećam ljude i osećam šta ljudi osećaju i misle, ne moraju mnogo da mi kažu i svi oni koji su u fazonu bili u strahu ili da kažem u nekom, ne znam... Svi oni koji mene znaju, znaju da sam ja neko ko, kad je nešto zacrtao, da će to tako da ide i to nije glavnom kroz zid, ja opet ponavljam, ja nisam sa nekim ko je ne znam šta, ne kapiram... - ispričala je Indi, pa se osvrnula na tragediju za Zoranom, te kako se ona s time nosi.

- Pa ja ću samo reći jednu stvar, ne bih ja tu u tuđe ime ništa pričala i na tu temu, kao neko ko je tu iz ljubavi. Ja bih samo rekla da se nadam da će Bog što pre dozvoliti da pravda izađe na videlo - kratko je prokomentarisala, a onda je na izvesne priče da su njig dvoje još od prvih dana njene karijere na neki način povezani, bila malo opširnija:

- Da, „Bato, bre" (mi je napisao), a pre toga je ceo album, vrlo uspešan koji se i dan-danas, vidim... Pesme se traže i vrlo traje. Za mene je najomiljeniji album sa posebnim razlogom, eto tu je Marina Tucaković pola albuma, Saša Milošević, Hani Mitrović i tako, ima tu dosta pečata na tom albumu i pesama koje su ostavile traga - izjavila je onda ona, te se dotakla emocija među njima.

„Nas je posao spojio!"

Indi otkrila da je posao spojio nju i Marjanovića
Indi otkrila da je posao spojio nju i Marjanovićafoto: Nemanja Nikolić

- Pa naravno da su postojale emocije, poštovanje, prijateljskog duha i saradnje, ništa više od toga tada i stvarno nisam se nadala i sanjala da se ovo reprodukuje u ovom smeru, ali opet kažem, posao nas je spojio. Dakle, posao je taj koji nas je spojio i mi sada samo radimo na tome da tu poslovnu saradnju koju smo propustili svih ovih godina nekako nadomestimo, ne namerno, ne nešto sad po svaku cenu, ali da tu ljubav koju imamo u nama, to je da imate u sebi ljubav da biste voleli druge i muziku zapravo, mi smo umetnici, da to sprovedemo u nešto što će ostaviti traga - smatra Indi, koja se na pitanje o zajedničkom životu sa Zoranom samo nasmejala, pa zatražila neko sledeće.

„To je bio naš prvi sastanak..."

Zatim, dotakavši se svog posla i karijere - izazvala je Barbaru Bobak, bog njenog novog miksa pesama među kojima se našla i numera „Na rate".

- E, to je izazov, eto izazova. Pa evo pozivam Barbaru Bobak na izazov da zajedno sa mnom u budućnosti gazi onda tom putanjom. Jer sam i ja spremila pesmu „Na rate". Pa zapravo tako se i desio naš prvi sastanak, moj i Zoranov. Nije na moju inicijativu, nekako spontano, na obostranu inicijativu. Prvo privatno, pa smo poslovno krenuli i on kao šta je tvoja ideja, moja ideja da se krene sa pesmom „Na rate". I okej, evo sad čujemo ovo i za mene je ovo jedno veliko iznenađenje i podržavamo Barbaru Bobak. Zanimljivo je kako će da zvuči to u njenom izvođenju - kazala je, između ostalog, za pomenute medije ona.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Telegraf/N.L. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.