MIONA JOVANOVIĆ SVE ŠOKIRALA IZLAGANJEM: Progovorila o Stanislavu i roditeljima, u Beloj kući nastao muk
Miona Jovanović, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

evo ŠTA JE REKLA

MIONA JOVANOVIĆ SVE ŠOKIRALA IZLAGANJEM: Progovorila o Stanislavu i roditeljima, u Beloj kući nastao muk

Miona je otkrila zbog čega ona treba da pobedi u rijalitiju

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Miona Jovanović nizala je skandale proteklih meseci, a sada je otkrila zbog čega smatra da upravo ona treba da osvoji prvo mesto u "Eliti".

- Mislila sam da ću da ostanem par meseci, ali mi se sve menja. Došlo je do najgore situacije, prevare, a i najlepšeg čina, zaljubljivanja. Bila sam presrećna dok mi nisu došli roditelji, mislila sam da će sve biti prelepo. Ne znam odakle mi ideja da će oni mene da podrže. Koliko god da sam verovala u svoje odluke, raspadala sam se. Najbolje izgledam, kad se najgore osećam. Posle par meseci je tek krenuo pakao, on se pojavio i kreće period cirkusa, zabave, ludila i pakla - govorila je Miona.

- Zabava... - dobacio je Ša.

Miona Jovanović otkrila zbog čega da pobedi
Miona Jovanović otkrila zbog čega da pobedifoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Mogu li da imam svoje izlaganje? Mislila sam da ću da skrenem sa psihom. Ja sam se prepolovila od marta, tad sam bila kao prasica. Imala sam stresne situacije, strepila sam da li će on da napravi glupost, a ja da kažem nešto pogrešno. Htela sam da izguram svoje, malo da kažem šta mislim, pa sam hvatala krivine. Uradila sam sve ono što sam rekla da nikad ne bih. Kako god zvučalo ja apsolutno nisam folirant, videćete u "Narod pita. Jedva čekam da vam se smejem. Ja sam sigurna u sve ono što sam govorila. Pretrpela sam uvrede, nema kakve epitete nisam dobijala - nastavila je Jovanovićeva, a takmičari su joj se smejali jer je većina uverena da folira ljubav sa reperom.

Miona Jovanović sve šokirala izlaganjem
Miona Jovanović sve šokirala izlaganjemfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Smatram da sam boginja, lutka prirodna, svi koji volite prirodne i umetnost glasajte. Ja sam specijalac da se izvučem iz nekih situacija - dodala je ona.

Podsetimo, Jovana Cvijanović se oglasila za Espreso nakon izlaska iz Elite, a šta je rekla o vezi Mione i Ša pogledajte OVDE.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Blic/N.D. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.