"OVO TI GLEDAJU OTAC I BRAT": Džehva u mikro bikiniju, sevnulo preplanulo izvajano telo, a onda doživela težak udar
Teodora Džehverović, Foto: Printscreen/Instagram/teodoradzehverovic

šta vi kažete?

"OVO TI GLEDAJU OTAC I BRAT": Džehva u mikro bikiniju, sevnulo preplanulo izvajano telo, a onda doživela težak udar

Teodora je pozirala u minijaturnom bikiniju, pokazala izvajano preplanulo telo - trbušnjake, zategnute noge, a u prvi plan su u izvajane grud

Objavljeno: 16:19h

Pevačica Teodora Džehverović trenutno uživa na moru, odakle redovno objavljuje provokativne fotografije i izaziva pravu buru na društvenim mrežama.

Teodora je pozirala u minijaturnom bikiniju, pokazala izvajano preplanulo telo - trbušnjake, zategnute noge, a u prvi plan su u izvajane grudi.

Odmah je usledila lavina komentara Teodorinih pratilaca koji su hvalili njen izgled, a bilo je i onih koji su joj uputili kritike u komentarima.

"Teodora voli da se slika u fazonu izazivački kako bi dobila što više pratioca. Ne mogu da shvatim, da moraš da se toliko trćiš i izbacujes gu*u. Ok stvarno jeste zgodna ali ovo je previše. Pa vidi ovo njen otac, brat... porodica. Ali kakvo je naopako vreme došlo, to je njima normalno izgleda", glasi jedan od komentara.

Ipak, više je bilo onih koji su hvalili izgled pevačice: "Kakav slatkiš", "nema ti ravne", "boginja"...

Inače, Teodora je na letovanju sa novim dečkom. Ona je nekoliko meseci je u vezi sa košarkašem iz Slovenije Maticom Rebecom, kojeg i dalje krije u javnosti.

Njena majka Gordana je skoro prokomentarisala njenog momka. Na pitanje kakav je on zet, Teodorina majka je imala spreman odgovor:

- Mnogo je fin dečko, e sad, videćemo, šta bude biće- rekla je Goca, pa otkrila da joj sadašnja ćerkina veza deluje ozbiljno:

- Meni svaki bude na početku drag, jer ko voli moju ćerku, volim i ja njega. Mislim da je ovo sad nešto najozbiljnije do sada.

Na Teodoru roditelji ne vrše pritisak zbog udaje.

- Teodora će samo odrediti kada će se udati, kad bude osetila potrebu, ostvariće svoju porodicu- završila je Goca za "Hype".

1 / 12 Foto: Printscreen/Instagram/teodoradzehverovic

Bonus video

00:15

Teodora Džehverović

(Espreso/Blic/Ivana Mikić/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.