Ko je Tijana Đuričić koja ide u zatvor zbog otmice? Muvala se sa opasnim momcima, Kristijanu je rak rana, a ovo...
Foto: Facebook printscreen

Fotke PODLOŽILE VATRU

Ko je Tijana Đuričić koja ide u zatvor zbog otmice? Muvala se sa opasnim momcima, Kristijanu je rak rana, a ovo...

Malo ko zna biografiju "Kraljice silikona"

Objavljeno:

Kao što smo već preneli, starleta i bivša rijaliti učesnica Tijana Đuričić popularniju kao "Kraljica silikona" osuđena je na zatvorsku kaznu zbog otmice i maltretiranja stanarke i bivše drugarice. Tijana je osuđena na devet meseci zatvora, a njen saučesnik na sedam.

Nakon što je bila jako popularna u Srbiji zbog svog izgleda i korekcija, Tijana je odlučila da se povuče u totalnu ilegalu, te dugo o njoj nismo znali baš ništa.

Malo ko zna zapravo biografiju zanosne crne, a evo šta se sve do sada saznalo o njoj.

Tijana Đuričić
foto: Printscreen Magazin In

Tijana je bila učesnica Farme, a poznata je njena svađa sa Kristijanom Golubovićem. Starleta je tada tvrdila da je bila sa njim.

- Bio je zaljubljen u mene. Rekao mi je 1.150 puta da bi želeo da ima sa mnom dete. Nije tačno da sam ga jurila, kao što je to pričao u javnosti. Neka dokaže! Imam sve snimke u kojima mi govori da me voli, da jedva čeka da me vidi, da jedva čeka da mu dođem u posetu… Pisao je dodatne molbe upravi zatvora da mu dođem u posetu. Nisam imala ni utisak da ima ženu jer mu u poslednje vreme niko nije odlazio sem mene. Bila sam zaljubljena u njega, to sve stoji. Četiri godine, nije to mala stvar. Kakva Ivana? Ona ga nije posećivala. Zvao me je iz zatvora često. Njegova žena Ivana mu je pretila, pa je morao novcem da je utišava - priča za „Alo!“ Tijana.

Tijana Đuričić
foto: Printscreen/Facebook/Tijana Djuricic

Veza je, kako je navodila starleta, pukla, kada je on izašao iz zatvora jer više nisu bili zainteresovani jedno za drugo. Međutim, komunikaciju su prekinuli kada je, kako tvrdi, otkrila da joj je zapalio automobil vredan 5.000 evra i za to optužio Aleksandra Čabarkapu iz Kaluđerice sa kojim nije u dobrim odnosima.

- Napravio mi je karambol od života. Govorio je: „Čabarkapa će da ti zapali auto, Čabarkapa će da ti zapali“. Bila sam u Nemačkoj kada se to desilo. Tuga me je uhvatila kada sam saznala da je to Kristijan uradio kako bi smestio Čabarkapi da ide u zatvor. Tim automobilom sam svaki vikend išla u zatvor i nosila mu hranu. Zamisli kakvo go*no od čoveka moraš da budeš da bi to uradio. Bila sam zaljubljena i glupa. Sa njim sada nemam nikakvu komunikaciju. Prekinula sam svaki odnos, smatram da je nečovek. Sve mu praštam, ali auto ne. On je jako loš čovek! - besno je govorila tada Tijana.

KAKO JE POSTALA POZNATA?

Pre nekoliko godina, javnost je šokirano zurila u fotke "prenapumpane" crnke koja se na društvenim mrežama hvalila uvećanim usnama i grudima, a napadno plava sočiva su dodatno doprinela njenom neprirodnom izgledu.

1 / 9 Foto: Arhiva

Na toj fotografiji pozirala je sa drugaricom koja je očigledno delila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njima.

Tijana je bila gošća u emisiji "Magazin In" , a tada je ostala šokirana i sama voditeljka Sanja Marinković.

U toj kultnoj emisiji je sve šokirala svojim stavom, i pokrenula javnu raspravu o starletama, estetici, lepoti, samopouzdanju i uopšte, vrednostima u današnjem društvu.

Podsetimo, starleta je sa dvojicom saučesnika optužena za otmicu u saizvršilaštvu, odnosno da su Jelenu M., podstanarku starlete oteli i tukli marta 2015. godine, jer joj je navodno ukrala šifru za "Fejsbuk".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:26

Kristijan Golubović se baca u more

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.