KO JE UROŠ RAJAČIĆ KOJI JE SMUVAO IVANOVU JELENU? Otac mu je bio muzičar, ovako je pričao pre ulaska u Elitu...
Uroš Rajačić, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

isplivalo sve

KO JE UROŠ RAJAČIĆ KOJI JE SMUVAO IVANOVU JELENU? Otac mu je bio muzičar, ovako je pričao pre ulaska u Elitu...

Uroš je izneo šok detalje njihove afere, a mnogi su zaboravili šta je Uroš pričao pre nego što je ušao u "Elitu".

Objavljeno:

Jelena Marinković prevarila je supruga Ivana Marinkovića sa cimerom Urošem Rajačićem. On je priznao da su bili intimni, a ona i dalje negira sve što je izrečeno.

Uroš je izneo šok detalje njihove afere, a mnogi su zaboravili šta je Uroš pričao pre nego što je ušao u "Elitu".

- Ti si rekao da ti je motiv ulaska slava - rekla je voditeljka.

- Tako je. Želim slavu. Za novac postoje razni načini. Otac mi je bio muzičar ceo život, ja imam afinitete prema muzici, ali to nisam pokazivao. Slava mi je predodređena. Maja je kompletna ličnost. Anita nije to. Aneli je najveća gospođa. To s Janjušem, ta avantura, ne znam koliko je ozbiljna, ali ne bih da se mešam - kazao je Uroš pred sam ulazak.

Zorica Marković raskrinkala Jelenu Ilić

- Oni su totalno nebitni, šta reći o čoveku koji ima takav odnos sa decom? Gledajući sve to, postoje dve opcije. Prva je manje bitna, da je maslo isključivo njih dvoje. Makar tih poslednjih par dana da zakuvaju, da budu tema. Gledala sam njen intervju sa Darkom i zato mi je ta ideja prošla kroz glavu. Bila je hladna, samim tim, šta će udata žena na dušeku s njim? Možda samo žele da zavrte priču, jako su namazani. Druga opcija je ono što ukućani tvrde, da se ona zaljubila, dečko je stvarno frajer. Pogledajte na šta liči Ivan, tako da ona se zaljubila garant u Uroša - počela je Zorica.

Pevačica je potom pričala i na temu poruke koju je pronašao Marko Đedović.

- Naravno da je to ona pisala, ali mislila je da se to neće saznati. Oni su svakako namazani, ali pre će biti da se ona zaljubila. Ako Ivan ima poverenja u suprugu, šta ima da priča sa Urošem? Kao on da mu kaže lično, važi. Da rijaliti traje još mesec dana, bili bi gotovi. Mada, jasno je da je to završeno. Počeo je da pije jer je to negde i video, samo nije hteo da prizna svima. Kako je ovo krenulo, to je put ka razvodu. To su sve foliranti, kakva crna ljubav? Tu nema b od braka jer ako je to ljubav, kako onda može da postoji emocija prema nekom drugom - tvrdi Zorica za "Pink".

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/D.N. Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.