RASPLAKALA SRBIJU KADA JE OTKRILA DA JE BOLESNA: Evo kako je danas Rada Vasić, borba sa opakom bolešću je...
Foto: KURIR TELEVIZIJA PRINTSCREEN

POTRESNO

RASPLAKALA SRBIJU KADA JE OTKRILA DA JE BOLESNA: Evo kako je danas Rada Vasić, borba sa opakom bolešću je...

Zdravstveno stanje Rade Vasić je ovakvo

Objavljeno: 12:42h

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić progovorila je o svojoj bori sa opakom bolešću, ali i o sinovima Miki i Gibi, koji su sada Ivana i Ana.

U decembru prošle godine Rada je govorila o svom zdravstvenom problemu, a sada je otkrila da se oseća mnogo bolje

- Hvala Bogu kako je bilo, sada nije loše. Bilo je baš kritično, ali posle hemioterapije bilo je poboljšanja. Kosa mi je sada porasla, mada nije baš kakva je bila, ali hvala Bogu, ide na bolje - rekla je Rada i dodala da je imala veliku podršku okoline:

Rada Vasić je danas bolje
Rada Vasić je danas boljefoto: Printscreen/Isntagram/radavasic_official

- Deca su sada radosna, suprug takođe, on sad i radi. Naravno, pored mene se osećaju srećnim. Optimisti smo svi, verujem da će sve biti u redu. Bila sam jako loše, ali hvala Bogu, doktori su mi mnogo pomogli, pomogli su mi i moji prijatelji... Bila sam na Tiktoku, uključivala sam se svako veče, pričala sam o bolesti... Svi su me podržali, i fanovi, i okolina, i moji doktori. Nema ko ne voli Radu - našalila se ona.

Vasićka kaže da se trenutno ne brine za sebe, već za supruga Radeta, kojem su pre nekoliko meseci otkazala oba bubrega.

- Možda bih se osećala još bolje da je sve u redu sa Radetom. Sekiram se za njega, za sebe više ne. On je bio u baš kritičnom stanju. Njemu su bila otkazala oba bubrega, imao je tri - četiri operacije, koje nisu bile uspešne. Ali, kada je na kraju došao na VMA u Beograd, doktori tamo su uspeli da mu pomognu i oporavio se. Nije baš sve u redu, ali, kako je bilo, dobro je i ostao živ.

1 / 7 Foto: TikTok/Rada Vasic

Rada i Rade su, s obzirom na to da su se razboleli u isto vreme, bili u velikom finansijskom problemu, što ju je navelo da zarađuje putem Tiktoka. Međutim, ti dani su iza njih.

- Bili smo u finansijskoj krizi, ali Radetu država daje pomoć oko 32.000 dinara mesečno. Uspemo da se "zakrpimo". Ima dosta lekova koje pijemo, skupo je sve to, ali opet, uspevamo sve - rekla je Rada i otkrila ko joj je puno pomogao:

Vasićka kaže da se trenutno ne brine za sebe, već za supruga Radeta
Vasićka kaže da se trenutno ne brine za sebe, već za supruga Radetafoto: Antonio Ahel/ATAimages

- Hvala svima. Ja sam prezadovoljna. Imala sam čak tri osobe koje su mi poslale veću sumu novca. Pevačica Višnja Petrović, koja je bila učesnica "Zadruge", poslala mi je 15.000 dinara, druga neka žena mi je poslala 20.000, treća mi je kupila periku... Fanovi su mi mnogo pomogli i ja im želim zdravlje, sreću, sve najbolje u životu.

Bonus video:

03:32

OKO 2.200 ALBANACA I MAKEDONACA SE PRIJAVILO ZA RAD U SRBIJI Stručnjaci otkrili: Da li će nam to poremetiti minimalnu cenu rada?

(Espreso/Informer/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.