TOPALKOVA ĆERKA UZELA MIKROFON U RUKE I ZABEZEKNULA NAROD: Snimak ćete gledati iznova, po prvi put je...
Foto: Printskrin: Instagram/helenatopalovic

ovo niste znali

TOPALKOVA ĆERKA UZELA MIKROFON U RUKE I ZABEZEKNULA NAROD: Snimak ćete gledati iznova, po prvi put je...

Helena je otpevala pesmu "Večera" i iznenadila goste

Objavljeno: 08:28h

Helena, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, krstila je nedavno svoju ćerku Dominiku i organizovala gala slavlje sa svojim suprugom, a sada je Topalko podelio trenutak veselja na društvenim mrežama.

Pevač je uzeo mikrofon i podigao atmosferu svojom energijom, a onda je isto učinila i Helena koja je otpevala pesmu "Večera" i iznenadila goste.

- Sinu nikada nisam dozvolio da peva, ali ovaj put sam je zamolio malčice… Šta će joj ta muka u životu - napisao je Topalko u opisu videa.

Naime, Helena i njen suprug Dragan upriličili su ujedno proslavu prvog rođendana svoje naslednice, a isti dan mala Dominika se i krstila.

Helena je blistala u dugačkoj beloj haljini koja se na mestima providela, a oko rukava je imala perje. Svečani čin upriličen je u Hramu Svetog Save.

Slavlje je nastavljeno u jednom prestižnom restoranu na Topčidercu.

Da nisu žalili za svoju mezimicu, Helena je pokazala i na svom storiju, pa je tako osim sale koja je bila sva u crvenom, ružama i detaljima, koji su oduđevili mnoge.

1 / 5 Foto: Instagram/helena_topalovic

Osim dekoracije unutra i raznovrsne hrane, Topalkova ćerka je za najmlađe pripremila i ozbiljnu bajku napolju, u vidu malog igrališta, u roze-beloj boji.

Gosti su imali bogato posluženje u vidu švedskog stola na kom su se nalazili brojni specijaliteti kao i čokoladna fontana.

Inače, Helena Topalović i njen suprug Dragan Aleksić su se venčali u septembru 2021. godine.

Bonus video:

06:29

Odgovor Ane Brnabić

(Espreso /Telegraf./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.